theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

De Craciun fii mai bun!

Tombola_360x150
A venit! Cine? Iarna, iar odată cu ea a început și goana după cadouri. Majoritatea dintre noi asociem venirea iernii cu sărbătorile de Crăciun, delicatese tradiționale românești și cu daruri.
În fiecare an în atmosfera lunii decembrie plutește ceva magic, parcă simți ”mirosul” sărbătorilor. Cu această ocazie ni se oferă prilejul de a fii mai buni, de a face un gest frumos, de a face și de a primi daruri, de a fi alături de cei dragi. În mintea noastră își fac loc amintirile sărbătorilor din copilărie când încercam să îl așteptăm pe Moș Crăciun, dar Moș Ene era primul care sosea. Din păcate o parte din tradiții s-au mai pierdut.
Vreau să fiu din nou copil, atunci lumea era mai bună și oferea cadouri speciale din suflet, nu din obligație, neținând cont de valoarea fizică a acestora ci de cea sentimentală. Bucuria celui ce primește este dozată odată cu despachetarea cadoului.
Mi-a plăcut foarte mult și perioada liceului când diriginta noastră e venit cu ideea de ”Secret Santa” mai ales că toți am fost foarte secretoși când a venit vorba de persoana căreia urma să îi facem cadoul. Am căzut de acord ca toate cadourile să fie simbolice și să nu cheltuim mai mult de X sumă de bani.
Aș vrea să fie de două ori Crăciunul într-un an pentru că astfel oamenii s-ar gândi și la cei din jurul lor făcând mai multe fapte bune, nu numai la ei înșiși. Spiritul Crăciunului înseamnă să te gândești mai întâi la ceilalți și după la tine.
Și pentru că tot am vorbit despre cadouri, vreau să vă întreb pe voi: ce vreți să vă aducă Moșul? Majoritatea au o cerință destul de simplă și adevărată atunci când vine vorba de cadoul de Crăciun: sănătate. Restul de cadouri de Crăciun se află pe scrisoarea pentru Moșul.
Când este vorba de cadouri, bărbații mi se par în dezavantaj la alegerea lor, mai ales când este vorba de cadoul de Crăciun pentru femei, cum ar fi cele dragi din jurul lui: mamă, soție, colegele de birou. Trebuie să țină cont de atâtea variabile (zodie, vârstă, ce dorește să transmită prin acel cadou, etc). Poate cel mai simplu le este când se gândesc la persoana iubită, pentru că încearcă să caute ceva de care vor ”profita” și ei
Tombola iLUX
iLUX încurajează faptele bune și îi recompensează pe toți cei care au intrat în spiritul Crăciunului și se gândesc mai întâi la ceilalți și deabia abia apoi la ei. Aceștia pun la bătaie 10 premii în valoare aproximativ de 4000 ron, câte un premiu zilnic – printr-o tombolă la care pot participa toți cei care au comandat minim un produs, indiferent de valoarea acestuia, de pe site în perioada 1-20 decembrie.

Categorie:Advertoriale
POSTAREA ANTERIORA
Fabulous destinations
URMĂTOAREA POSTARE
2 activitati pentru copii in sezonul de iarna
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!