theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

CTRL poc stripes

Laptopul meu a făcut alături de blog 5 ani. 5 ani în care m-a slujit foarte bine, și încă o mai face, numai că a început să dea semne de îmbătrânire, asta și datorită câtorva incidente.
Tastatura laptop Dell Inspiron 1520 Display laptop Baterie laptop Dell Inspiron 1520
Primul incident a fost la nici 2 luni de când l-am achiziționat: era chiar ultima zi de facultate pe acel an calendaristic. Afară era gheață, iar eu aveam trolerul, ghiozdanul în care se afla laptopul și încă o geantă. De la gară până la mine acasă nu este distanță mare dar dacă este gheață totul devine la fel de periculos ca într-un safari. Mai aveam câți metrii până la intrarea în blog când s-a petrecut minunăția. Avem telefonul în buzunar când a început să vibreze… eu aveam mâinile ocupate și nu puteam răspunde… am ridicat piciorul și am început să îl scutur sperând că astfel va înceta să mai sune, dar de unde, parcă vibra mai cu patos. Atunci m-am dezechilibrat și am căzut în fund dând cu fundul ghiozdanului de gheață. Am auzit un trosc și nu am știu de ce să-mi fie mai teamă: că mi-am rupt ceva sau că s-a dezmembrat ceva la laptop.
M-am ridicat în capul oaselor și din fericire nu îmi rupsesem nimic, dar din păcate, asta însemna că s-a întâmplat ceva cu laptopul… Ca să nu lungesc povestea, ceea ce a făcut poc a fost DVD-RW ce a sărit cu totul din lăcașul lui.
A doua pățanie este una mai nevinovată ce are repercursiuni mai mici. La un moment dat m-am gândit eu să îi scot tastatura ca să o curăț pentru că era plină de ”meniuri”. Am scos-o, am șters-o frumos și când am montat-o înapoi i-a sărit tasta CTRL din partea stângă împreună cu plasticul ce o ținea la locul ei. Am pus tasta bine în portofel pentru că acel mi s-a părut cel mai safe loc în acel moment. Nu am găsit acel plastic în ziua respectivă, dar l-am găsit a doua zi, numai că era prea târziu. Între timp am făcut un drum la supermarket, cu bicicleta. Cât eu ancoram bicicleta de stâlp un puradel mi-a înșfăcat portofelul din geanta de pe umăr. Ce să alergi după el că în momentul când am întorc capul el s-a făcut nevăzut. Din fericire banii pentru cumpărături îi aveam în buzunar. Cânt am făcut eu cumpărăturile, unul dintre paznici a fost foarte sârguincios și l-a prins pe puradel. Mi-a înapoiat portofelul, dar din el lipsea tasta CTRL și niște carduri de cumpărături la supermarket – din acelea ce le dai la casă pentru reduceri sau alte privilegii.
În momentul achiziționării laptopul a venit însoțit de baterie de 9 celule, care a ținut în primul an în jur de 4-6 ore, depinde pentru ce îl foloseam. La un moment dat a prins un scurt-circuit și de atunci bateria mea minunată nu ține decât maxim o oră.
Celei mai noi probleme cu laptopul nu știu îi știu cauza, dar vă pot spune cum se manifestă. În momentul când îi deschid face dungi orizontale în partea de sus și în partea de jos a ecranului. Unii mi-au spus că este din cauza plăcii video că se supra-încălzește – totuși folosesc un stand cooler, și nu l-am ținut niciodată în pat; alții mi-au spus că este chiar problemă cu display-ul. Nu știu ce să mai cred.
Poate ar fi necesar să-mi cumpăr altul dar momentan nu dispun de finanțare pentru așa ceva, mai ales că nu am un serivici, și mă bazez pe banii părinților. Dacă nu un laptop, atunci o tabletă pentru a-i mai ușura lui munca și a folosi pe el numai aplicațiile ce țin de facultate, iar pe tabletă restul. La tabletă nu sunt așa de picky cum sunt când este vorba de un laptop.
Tableta Asus Memo Pad 7
Devino fan-ul paginii de Facebook Laptop Garage pentru a beneficia de super oferte!
Categorie:Advertoriale
POSTAREA ANTERIORA
Garderoba cu stil de iarna
URMĂTOAREA POSTARE
Fabulous destinations
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!