theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Parfumul seductiei

Eram genul de bărbat conștient de potențialul lui de seducție dar care în același timp le lăsam să creadă că de fapt ele sunt cele ce mă seduc.
Eram gentlemanul perfect – golanul de cartier îmbrăcat cu atitudinea bărbatului de modă veche, pe care toată lumea îl credea pe cale de dispariție, sau pe cale de dispariție. Genul care a realizat că ești mult mai repede și bine răsplătit dacă deschizi ușa mașinii, ți scaunul, sau săruți mâna domnișoarelor; decât dacă te duci la ea cu sticla de bere într-o mână, cu țigara în alta și îmbrăcat ca pentru fotbal. Totuși, sunt misogin și împart femeile în categorii. Pe unele le compătimesc, pe altele le venerez, unele de iubesc, iar pe majoritatea le folosesc doar pentru sex.
Încetasem să mai umblu prin baruri și cluburi în care mirosul de alcool și cel de sudoare îți înțepau nările, și nu vedeai nimic din cauza fumului gros.
Pe ea am întâlnit-o la o piesă de teatru la sfârșitul căreia am intrat în vorbă pentru că mi-a atras atenția atât prin ținuta, cât și prin modul în care s-a comportat. Era genul de femeie ce dorea să fie tratată ca o doamnă în societate și curvă în dormitor. Era înaltă, cu părul cârlionțat și negru ca abanosul, chipul angelic cu o privire electrizantă.
Am discutat despre piese de teatru, cărți și filme. Orgoliul meu mă împingea să o invit în oraș, dar dorința de a o avea în pat prima și mă tempera. În cele din urmă a sugerat ea că i-ar face plăcere să ne revedem. Mi-a lăsat numărul de telefon și a spus că așteptă cu mare plăcere să ne mai întâlnim.
Am sunat-o după trei zile și am invitat-o la o plimbare prin parc și o cafea. A acceptat bucuroasă.
Ne-am plimbat prin parc și am discutat despre tot felul de subiecte lipsite de importanță. La un moment dat i-am luat mâna într-o mea și am început să o tachinez… priviri… gesturi…
În cele din urmă a fost de acord să intrăm într-un local. Discuțiile adevărate acolo aveau loc, în fumul de țigară gros de îl tăiai cu cuțitul și printre pahare de vodka sau sticle de bere, în surdină auzindu-se muzică lentă.
Super_Playboy_Print_SP.indd
Discuțiile s-au prelungit și mintea mea devenea din ce în ce mai greoaie, cu fiecare pahar de bere savurat. Nu îmi amintesc când am ieșit din local și ne plimbam pe străzi. Pașii mei îi urmau pe ai ei fără să știe destinația finală… o scară dintr-un bloc cenușiu… un lift înghesuit cu o oglindă spartă… o ușă de lemn ca toate celelalte de pe palier… un pat cu așternuturi albe… o noapte fierbinte….
Dimineața când m-am trezit ea nu era lângă mine. M-am dus în bucătărie unde am găsit lângă o cană de cafea aburindă un bilețel. Plecase la serviciu… Am luat ceașca… m-am tolănit înapoi în pat, printre cearșafurile mototolite, pline de parfumul ei și amintirile clipelor de peste noapte.
Am făcut un duș, m-am îmbrăcat, am încuiat ușa și am lăsat cheia sub preș. Imediat ce am ieșit din bloc am simțit aerul proaspăt al dimineții de vară invadându-mi nările.
Toate femeile își doresc să aibă parte de puțină tandrețe condimentată cu puține perversiuni kinky, dar, de cele mai multe ori, sexul se rezumă la o serie de clișee, care, deși plăcute, te aruncă în cotidian și îți lasă cele mai neîmplinite fantezii să zburde prin minte.

Articol realizat pentru Etapa nr. 8 a concursului SuperBlog 2013.
Categorie:SuperBlog 2013
POSTAREA ANTERIORA
Drawing & Papercraft
URMĂTOAREA POSTARE
Indian Grand Prix – New Delhi – Buddh International Circuit (Sixteen Race Formula 1 2013 season)
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

1 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!