15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

DemonInk Lover – E.M. Katherine

O zi răcoroasă, un vin fiert cu scorțișoară este tot ce-mi lipsește… pardon.. am greșit anotimpul 😉 După o plimbare cu bicicleta pe canicula de afară, un covrig cu vișine și un TopGun de sezon – se pare că mi-am limpezit mintea, sau poate am pus-o la fiert…
Tot amân de când am fost la București să fac ceva ce-mi este drag.
Pe lângă ICEEfest și cursul de Inteligență Emoțională am fost și în vizită la Kathy și i-am citit nuvela – DemonInk Lover – la care am râs copios, nu de cartea ei ci de reacțiile personajelor care erau delicios de haioase.
Demon Ink Lover
Nu știu ce să vă spun pentru a nu destăinui prea multe. Un lucru este clar, a fost foarte plăcut de citit, dar s-a terminat mult prea repede – i-am și zis lui Kathy prea fast forward. Oricum sper să aibă o continuare cât de curând și să fie mai lungă de 38 pagini .
Mi-a plăcut că a descris personajele suficient încât să îți poți crea o imagine a lor, dar a lăsat și puțin mister în jurul lor.
Eu stau prost cu numele, dar numele lor mi-au plăcut pentru că prin nume a dezvăluit puțin din caracterul personajelor, dar a trebuit să asociez în minte o caracteristică sau ceva definitoriu pentru fiecare personaj pentru a reține numele 😀
Titlul îți dă atâtea indicii despre ce va urma. Încă am acel presentiment despre o carte după titlu.
Nu pot să zic tot ce mi-a plăcut fără a nu dezvălui mai multe. Concluzia este că trebuie să o citiți. Pe Kathy o găsiți AICI si AICI, iar cartea ei o puteți achiziționa de pe Smashwords, Amazon, KoboBooks și pe Barnes&Noble.
Categorie:Recenzii Carte
POSTAREA ANTERIORA
Shadow – P6 Quad
URMĂTOAREA POSTARE
Make. Believe (II)
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

ImForeverYoung at Magic FM

Jean-Luc Godard zicea "Nu contează de unde iei lucrurile ci unde le duci. Fură din orice loc unde vibrează inspirația sau care îți alimentează imaginația".
Sunt de acord cu el... dar măcar dacă te inspiri de aici ai puțin bun simț și precizează și sursa către un link al blogului.
Forever Young de Ramona este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .
Permisiuni dincolo de scopul acestei licente pot fi disponibile la pagina de Contact.
Licenţa Creative Commons

Aboneaza-te

Introdu adresa de e-mail:

Tweets

2performant.com
%d bloggers like this: