theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Shadow – P6 Quad

Un studiu ne spune că 2 din 5 români deține cel puțin două telefoane mobile – de obicei persoanele active.
Pentru a reduce costurile am putea achiziționa un dual sim, dar nu orice dual sim, ci un smartphone. Pe piața românească au evoluat foarte mult, din punct de vedere al dual-sim-urilor smartphone, cei de la Allview, care pun la dispoziție niște telefoane chiar foarte competitive.
În momentul de față majoritatea smartphone-urilor rulează Android 4, au o cameră foto de peste 5MP și ecrane capacitive; toate au același dezavantaj – bateria de scurtă durată. Plusul celor de la Allview este că încearcă să ofere într-un singur telefon două, și prețul mult mai jos decât al firmelor cu renume. Funcția “Apel în așteptare” este disponibilă numai pentru SIM-ul pe care efectuați convorbirea.
P6 Quad, ce a fost lansat în luna aprilie a acestui an, este unul dintre cele mai bine cotate telefoane Allview, fiind rezultatul unui update hardware realizat telefonului P6 Stony. Este dual-sim-ul ce vine echipat cu un procesor Quad Core Cortex A7 de 1,2GHz – ceea ce ajută la viteza cu care acesta răspunde la multiple solicitări.
P6 Quad_
Acesta dispune de o cameră foto principală de 8MP cu care poți realiza filmări FullHD, dar și de una frontală de 1MP, utilă pentru apelurile video.
Cei de la Allview pun la dispoziția celor ce achiziționează acest telefon și o husă tip carte (ce se atașează de carcasa spate a smartphone-ului) care pe lângă faptul că protejează telefonul, îi conferă și eleganță.
P6Q---Husa
Ecranul de 4,65inch este un HD Super Amoled protejat de același Gorilla Glass 2 ca la toate smarphone-urile.
Ca spațiu de stocare pe lângă cei 4GB cu care acesta vine, se poate atașa card SD de până la 32GB.
Din punct de vedere al conectivității avem EDGE, GPRS, Bluetooth 4.0 cu A2DP si EDR, WiFi 802.11 b/g/n, HotSpot, microUSB 2.0.
Toate acestea sunt alimentate de o baterie de tip Li-Polimer de 2100 mAh, ceea ce îi conferă aproximativ 260ore în mod Stand By.
Pachetul conține, pe lângă telefon, manual de utilizare, certificat de garanție, alimentator, cablu de date, hands-free.
P6Q---Design
Are preinstalat antivirusul Bitdefender și alte aplicații folositoare.
P6 Quad poate fi achiziționat din rețelele de magazine partenere la prețul de 1499 lei.
Ar fi chiar interesant să-l teztez – astfel v-aș putea spune mai multe despre el, cine știe 😀
Următorul pas pentru cei de la Allview ar fi integrarea noii rețele 4G în viitoarele smartphone-uri.
Categorie:IT
POSTAREA ANTERIORA
Hai in tabara!
URMĂTOAREA POSTARE
DemonInk Lover – E.M. Katherine
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

1 Comentarii

  • 24 June, 2013 la 12:19

    M-am jucat cu varianta neagră și arată bine. Costă 1499 lei. Pentru suma aceasta primești cel mai bine accesorizat smartphone dual-sim din țara noastră. Ar mai fi un singur smartphone dual-sim și quad-core: P5 Quad, care nu integrează un display Super AMOLED HD precum P6 Quad. Finisările sunt bune, aș zice că merge cu brio în categoria mid-range spre high-end. Spatele telefonului dă un grip excelent. La nivel de interfață dați de Berry UI care spun clar că nu-i pe placul meu, dar aveți o sumedenie de aplicații de tip launcher în Google Play care pot aduce și interfața de pe Nexus, la nevoie. Telefonul se mișcă rapid prin meniu și abia aștept să am ocazia a-l butona, a face teste de benchmark.

    RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!