theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Vreau mobila noua

Eu fiind persoana care are multe și nenumărate fixuri … unul din fixurile mele (preluat de la o draga mea fosta colegă de cameră și prietenă Roxana) este mutatul mobilei prin cameră (numai că l-a mine acest fenomen se manifestă la ore târzii din noapte sau mult prea matinale, depinde din perspectiva cui este privită situația)
Am găsit de curând un site cu mobilă… și mi-am aruncat ochiul pe acolo. Daca aș avea bani și acum mi-aș cumpăra ce mi-a căzut cu tronc (face cineva donații pentru o persoană înzăpezită care vrea să își remobileze camera :D)
Așa să vă prezint ce îmi căzu cu tronc … sunt extracalifragilistic de mega faine … cel puțin mie îmi plac.
Și am și o plângere asupra site-ului… în categoriile Iluminat și Decorațiuni nu sunt adăugate produse, iar la categoria fotolii nu au și fotolii din acelea pufoase gen minge… power ball parcă le zice. Dacă ar fi avut la decorațiuni draperii v-aș mai fi pus să îmi luați și una d-aia Bleumarin.
Dacă aș avea și camera mai mare am arăta cam așa… la ei pe site îi zice Mobila Tineret London, dar cu mici modificări de piese după cum vedeți
Și acum să vă prezint ce mobilier cuprinde.
Un minunat Pat Monet. Îmi place că are sertare sub el în care îți poți pune lucruri sau chiar pernele si păturile. Este practic dar și frumos. Făcut din pal melaminat și îi poți modifica dimensiunile, accesoriile , compoziția și culoarea când îl comanzi.
Sigur că la asemenea pat nu poți ignora salteaua așa că părerea mea că cea mai bună la raportul calitate preț dintre toate saltelele prezentate este Salteaua SuperOrtopedica Saltex.
Am pat cu saltea, bun pentru nebunii … dar am nevoie și de un loc unde să îmi azvârl hainele.. adică un șifonier. Mi-a plăcut cum este compartimentat Șifonierul Aegis… uneori simt nevoie să am cât mai multe dulăpioare și sertărele, și acesta este chiar drăguț, singurul lucru care îi lipsește este o oglidă pe una din ușii.
Și pentru că tot m-a acuzat dom’șoara Pisicuvea că nu mă mai desprind de la birou uitați ce birou mi-a plăcut – Biroul de calculator Remez și ca să am de pe ce cădea am zis că Scaunul de birou OFF 711 este destul de confortabil.
 
Nu sunt scumpa… vă costă doar 3600Ron și pe toate le găsiți pe VreauMobila.ro.
Articol despre mobila documentat de pe Vreaumobila.ro – Strada Gladitei, nr. 42, bl. T6, parter, sector 4, 041211 Bucuresti, Telefon 021 330 9437
Categorie:Advertoriale
POSTAREA ANTERIORA
Server VPS de la MxHost
URMĂTOAREA POSTARE
Video si Imaginea de Joi (III)
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

3 Comentarii

 • 16 February, 2012 la 23:05

  hai ma fata ca biroul ala e genial..:O
  mi-l cumperi?;;)

  RASPUNDE
  • 16 February, 2012 la 23:43

   mi-l cumpar eu acum pe 20 :))

   RASPUNDE
 • 14 February, 2012 la 22:21

  esti nr 5 in blogurile care am vazut astazi Mobila :))

  RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!