theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gala SuperBlog 2012

diploma SB 2012
De când s-a terminat Superblog 2012 nu prea am mai scris multe, asta pentru ca sunt puţin cam mult ocupată cu serviciul. O să încerc să revin la ritmul dinainte de SuperBlog – 1 articol pe zi, începând de… azi… sau când o sa am timp 😀 off topic – acest articol zace în draft de pe data de 12 decembrie.
Revenind la oile mele de astăzi. A venit noul an peste noi și a trecut aproape luna de la gala SuperBlog şi încă nu am apucat să vă spun cât de fain a fost. Problema este că nu știu de unde să încep.
Încep de la faptul că pornisem înspre București cu planuri bine stabilite – de la ora X la ora Y ma întâlnesc cu Z, iar de la ora A la ora B mă duc la colegii de servici din Complexul Comercial Huedin. Pentru că mie niciodată planurile de acasă nu mi se potrivesc cu cele de la fața locului, este perfect normal să ajung doar la Huedin după ce mi-am debarcat bagajele la hotel.
Am stat la colegi până am realizat că voi întârzia la începutul galei, ceea ce s-a și întâmplat. Din fericire când am ajuns colega de cameră desemnată de organizatori – Maria –  mi-a păstra un loc, alături de ea și Ana Naghi – despre care am descoperit că nu stă foarte departe de mine.
Tot la gală am cunoscut-o și pe gălăgioasa grupului dedicat Superblog, de pe Facebook , Rodica.
Gala a fost simpatica – păcat că nu au reușit să facă microfonul să se audă astfel încât toată lumea să fie înțeleasă. Am cunoscut totuși o mână 😀 de bloggeri interesanți – de fapt persoane/caractere.
După pozele de rigoare și câteva conversații scurte cu o parte din participanți am tăiat-o cu câțiva din nebuni la o pizza – Katy & Luciana (care au participat în SuperBlog cu blogul colectiv BlogEvent), Emil, Laurențiu, Daniel și Otilia.
După pizza cu vin nu putea să meargă ceva mai bine decât o piesă de teatru fenomenală – Miss Daisy și șoferul ei –  cu o actriță de milioane – Maia Morgenstern. Nu vreau să vă spun despre ce este piesa, sau cum a fost – vă spun doar că merită și trebuie să o vedeți.
Miss Daisy si soferul ei
Mâncare, băutură, teatru… ce poate urma decât zbânțâială (nu cred că există cuvântul aceste în vreo limbă, dar nu este o problemă – inventăm) Dansul s-a ținut în club Spice. Distracția a fost la maxim – o singură obiecție am. Daniel nu a dorit să ne împărtășească secretul său pentru a rezista mai mult pe ringul de dans. Discutam cu Claudia, căreia i-am spus că Daniel este pe Duracel. A fost de acord cu o completare – Duracel cu Aloe Vera.
Singurul factor care a stricat ziua a fost ploaia care nu s-a lăsat convinsă să înceteze.
Obiecții despre concurs, nu am suplimentare – ceea ce am avut de comentat am comentat în acest articol. Sper că va exista și un SuperBlog 2013, asta pentru a mă putea ține de promisiunea de la gală – ”La anul neapărat în Top 10”
Despre premii nu știu ce să spun: delicioase (Delaco), bune de citit (Nemira), inteligente și emoționale (premiu oferit de  TMI – un curs la alegere Time Management Communication Skills Emotional Intelligence  câștigat de ‘mnealui – curs pe care acesta s-a gândit să îl ofere – mulțumesc), practice (revistele oferite de partenerii multimedia care mă vor ajuta puțin în alegerea unui aparat foto) și electronice (Mediadot)
Doritorii pot vedea gala în video de la jos – în prima parte vă sunt prezentați sponsorii, în a doua parte finaliștii locurilor 88-11, iar în partea a treia veți putea vedea Top 10.

 


Galeria foto de la GALA și PARTY

Categorie:News Blog
POSTAREA ANTERIORA
Car Tires Of The Future
URMĂTOAREA POSTARE
Criza de inspiratie? Sau lipsa de antrenament?
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

2 Comentarii

  • 8 January, 2013 la 13:13

    M-am uitat și eu la gală și te-am văzut. 😀 Neschimbată de astă vară.

    RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!