theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Cadoul de Craciun IDEAL

Când faci un cadou cuiva, nu contează ocazia, trebuie să te gândești și la personalitatea acelelei persoane și cam ce i-ar plăcea.
Cadoul poate fi trăznit sau clasic. Sau o combinație între ele.
De fiecare dată când am fost nevoită să fac cuiva un cadou mi-a fost foarte greu. De cele mai multe ori m-am dus la cumpăraturi pentru cadou cu o zi înainte de a-l da. Cel mai simplu de ales mi se par a fi cadourile de Craciun.
De ce? Pentru că poți luat ceva axat pe spiritul Crăciunului fără să te chinui prea mult. Uneori nu contează cadoul ci intenția. Dar, totuși, Crăciunul este o perioadă magică a anului, așteptată de cei mici, dar și de ce mari.
În majoritatea magazinelor, clasice dar și online, găsești o multitudine de cadouri, care au și nu legătură cu sărbătoarea însine.
Momentan mă gândesc ce să îi iau celei mai bune prietene, pentru că este cel mai dificil cadou de ales. Poate și pentru faptul că urăsc să îi dac cadouri clasice, și prefer să fie ceva, funky dar și practic în același timp.
Er ar vrea un Chevrolet Corvett C6… este criză și nu are cu ce să îi facă plinul, așa că o să mă gândesc la altceva.
Pentru că este colecționară de SHOT-uri… mă  gândeam să îi cumpăr câteva mai speciale, care îți dau senzația că sunt din gheață. Pentru a avea cu ce să le inaugureze, îi comand o sticlă de vodka ”Smirnoff North”. Că să mă amuz puțin îi cumpăr și două etiloteste, din alea tip vechi (cu o substanță cristalizată galbenă).
Ca să nu i se facă frig o să îi iau o căciuliță de Moș Crăciun și niște ceai. Poate învață să citească viitorul în frunzele de ceai!
Știu că îi plac și bijuteriile, chiar dacă uneori are tendița de a le pierde, cel puțin cerceii, majoritatea i-au rămas desperecheați, așa că îi voi lua un ColierRed-White Heart.
Asta doar dacă este cuminte… pentru că Moș Crăciune vine numai la copii cuminti! Eu anul ăsta vreau doar sănătate și un job. Nu sunt scumpă! Voi ce vreți că vă aducă Moșul?
Articol realizat pentru Etapa nr.26 a concursului SuperBlog 2011.
*ps : she’s the kitty
POSTAREA ANTERIORA
Nano routerul BR-6258n
URMĂTOAREA POSTARE
Desktopul ASUS!
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!