theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Desktopul ASUS!

Cea mai dragă persoană mie … sunt EU!
Înainte să îmi iau laptopul aveam de gând să îmi îmbunătățesc desktopul. Îmbunătățit în sensul că să schimb totul la el. Luat de la 0.
Ce aș pune pe el? Go big or Go home.
Pentru început să îi luam o carcasă mai frumusică cum este Carcasa AsusTA-8H3. Ca să fiu sigură că nu ard iarăși 5 surse in 24h, Sursa CoolerMaster SilentProGold 1200 W Modulara.
Rămân la partea de periferice, și zic că un Mouse de la Microsoft niciodată nu strică, iar cel care mi-a furat inima este SideWinderX8. Ca tastatură aș alege Razer Tron, pentru că aduce a tastatura de la Alienware, dar te duce și cu gândul la filmul Tron (din cauza iluminării). Din punct de vedere al căștilor v-am spus într-un alt articol că ador căștile celor de la Asus VulcanANC. Nu mereu simți nevoia să asculți muzică în căști așa că un sistem de boxe Cine5 SoundBar nu strică.
Acum la interior! Sunt fidelă celor de la nVidia așa că aleg Asus nVidiaGeForce GTX590 (GDDR5, capacitate de 3Gb cu o frecvență de 3240MHz). Procesoarele este cam greu să alegi între AMD și Intel, am încercat să fac o mică comparatie și în cele din urmă am ales AMD FX-8150 X8 (are”doar” 8 nuclee Bulldozer, frecvența de 3,6GHz). Un hard cât mai mare posibil , pentru că sunt o mare cinefilă și muzicofilă, iar cel de la SeaGateConstellation de 3000Gb este chiar suficient și pentru mine. Degeaba ai boxe și căști dacă nu ai placă de sunet, iar după câte am citit despre Asus Xonar Xense (folosind tehnologia Dolby Digital Live are rația raportului semnal/zgomot la intrare 118db) nu am cum să nu o iau. Și la placă de bază îmi este foarte greu să aleg  deoarece Asus RampageIII-Black și GigabyteG1.Assassin sunt aproape la fel. Pot să îmi iau și o unitate optică, pentru a-mi păstra amintirile în siguranță; aici nu am o preferință anume așa că am ales SonyOptiarcAD-7261S.
Configurația cu Rampage ar duce undeva la 12690Ron, iarcea cu Assassin la 12540Ron. Cum ar zice cineva un car de bani! Aproape toate produsele (în afara căștilor Vulcan) le puteți cumpăra de pe Oktal.
Este un car de bani dar dacă nu vrei să îți mai faci griji o perioadă bună de timp merită fiecare ban.
Articol realizat pentru Etapa nr.28 a concursului SuperBlog 2011.
POSTAREA ANTERIORA
Cadoul de Craciun IDEAL
URMĂTOAREA POSTARE
ASUS Slogan Maker
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

1 Comentarii

  • 20 November, 2011 la 22:16
    kid

    AMD? what's wrong with u?

    RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!