15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Beyond Smart (I)

Luni mi-a parvenit încă un produs pentru testare – este vorba tot de un telefonGoogle Nexus 4 de la LG, de această dată am schimbat sistemul de operare. Vine echipat cu noua variantă de Android 4.2.2  Jelly Bean – care pe mine personal ma face sa ma gândesc la arahidele îmbrăcate în ciocolată ce le-am mâncat zilele trecute.
La fel ca și rândul trecut vă voi spune câteva prime impresii (după două zile de utilizare), într-o postare ulterioară voi dezvolta subiectul.
nexus 4 box content
– am rămas foarte surprinsă când am văzut cele două lulele de accesorii care se aflau în cutie :D, în comparație cu HTC 8X și alte telefoane în general – cablu de date, încărcător, cheița de deschidere pentru micro-sim și o cărticică de instrucțiuni (Engleza și Chineză) cu certificatul de garanție. Inițial am crezut că s-au pierdut din lucruri pe drum :)), dar la un search amănunțit am aflat că atât conține cutia. De ce atât de surprinsă?! Păi unde este hands-free-ul?! Da, are jack de 3.5mm, dar una este să ai unul standard ce vine cu telefonul, alta e să încerci toate modele de pe piață ce au jack de 3.5 . Trecem peste. Încărcătorul este cu capăt de UK?! Ham! Să zicem!? Continuăm.
– am rămas totuși plăcut surprinsă de dimensiunea ecranului – 4,7 inch – în meniu așezare 5×5 îți dă senzația de spațiu. Observație – ar mai fi câștigat 0,3 inch la ecran dacă ar fi poziționat cele trei butoane de pe ecran mai jos.
– lipsa butonului pentru cameră – pe lateralele telefonului se găsesc doar butoanele pentru volum și cel de on/off/lock/unlock
– tastatura se mișcă destul de bine – dar deja duc lipsa predicțiilor de la HTC 8X
– spatele este frumos de admirat, greu de întreținut – ținând cont că și spatele este tot din sticlă (Gorilla Glass). Greu de întreținut nu numai pentru că lasă amprente (doamne ferește să fi vreun criminal în serie =)) ca imediat intrii la mititica) ci și pentru că la 2-3 căzături mai serioasă vei ajunge să îți pară rău de el și de buzunarul tău.
– audio – în convorbiri este la înălțime, dar când vine vorba de player audio singurul avantaj este egalizatorul
– cameră, momentan singurul lucru care mi-a atras atenția a fost modul Panoramă. Rămâne să realizez mai multe poze și să mă mai joc prin setările ei.
– modul în care se închide ecranul la blocarea acestuia – îmi aduce aminte de televizorul vechi din copilărie – trebuie să găsesc o imagine pentru a vă arăta exact la ce mă refer.

Produse evoMAG.ro

Categorie:IT
POSTAREA ANTERIORA
Somnul nu este pentru toata lumea
URMĂTOAREA POSTARE
Spring SuperBlog
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

1 Comentarii

  • 6 March, 2013 la 23:09

    […] uite așa a trecut și săptămâna petrecută cu Nexus 4. A fost o săptămână plăcută, dar în care au apărut și câteva erori. Încep cu aceeași […]

    RASPUNDE

Lasa un raspuns

ImForeverYoung at Magic FM

Jean-Luc Godard zicea "Nu contează de unde iei lucrurile ci unde le duci. Fură din orice loc unde vibrează inspirația sau care îți alimentează imaginația".
Sunt de acord cu el... dar măcar dacă te inspiri de aici ai puțin bun simț și precizează și sursa către un link al blogului.
Forever Young de Ramona este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .
Permisiuni dincolo de scopul acestei licente pot fi disponibile la pagina de Contact.
Licenţa Creative Commons

Aboneaza-te

Introdu adresa de e-mail:

Tweets

2performant.com
%d bloggers like this: