theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Quietly Brilliant (I)

Pentru prima dată în România un blog dedicat tehnologiei – Digipedia, în parteneriat cu evoMAG ofera bloggerilor pasionați IT și nu numai, posibilitatea de a testa diverse produse – o listă completă puteți vedea pe pagina Test Lab
Cei ce mă cunosc știu că sunt clientă “fidea” declarată Nokia. Având numai acestă marcă de telefon mi-am dat seama ca Nokia este unul dintre brandurile de telefoane mobile ce va rezista pe piață chiar dacă mulți la critică marketingul și încăpățânarea de a-și păstra și dezvolta propriul sistem de operare.
Revenind la oile noastre. Pe lista produselor oferite pentru tratare se află și un Lumia 820 ce mi-a făcut cu ochiul imediat. După ce am vorbit cu domnișoara/doamna Alexandra de la Departamentul de Marketing am aflat că lista de așteptare pentru Lumia este lungă, dar îmi poate oferii în schimb un HTC 8X ce rulează pe același sistem de operare – Windows Phone 8. Nu am mai stat pe gânduri si am zis “of course”. De reținut că HTC 8X este primul telefon cu Windows Phone 8 apărut în țara noastră – undeva la finalul anului trecut.
HTX 8X Unboxing
Primele impresii și ce mi-a sărit în ochi la acest telefon:
– ecranul de 4,3  inchi foarte luminos
– touchscreen-ul ce reacționează mult prea natural
– tastatura care se poate trece pe română şi are predicții foarte folositoare (cu tot cu diacritice) – țin să menționez că urăsc predicțiile dar astea au fost foarte folositoare – te ajută să reduci timpul de scriere
– calitate și claritate excepțională, atât video cât și audio
– carcasa unibody, dar și cât de ușor poate fi, și alura tinerească a design-ului – +din punctul meu de vedere, carcasa este dintr-un material cauciucat ce nu se zgârie atât de ușor și se simte foarte bine la atingere – de fapt materialul folosit este celebrul policarbonat.
– conectarea rapidă și permanentă cu toate rețelele sociale ce vă trec prin cap – plus faptul că le poți aduna pe toate în People Hub – o aplicație cu design minimalist dar destul de impresionant.
Singurul punct negativ, atunci când ești somnoros și vrei să afli cât este ora – butonul de on/off ce se folosește și drept buton de deblocare este perfect încadrat în carcasă, la fel și cel de volum și cel pentru aparatul foto.
Voi ieșii în acest weekend, doar dacă nu mai ploua, să pozez puțin orașul și poate un mic video pentru a vedea calitatea și claritatea pozelor.
Categorie:IT
Etichetă:, , ,
POSTAREA ANTERIORA
Expertiza
URMĂTOAREA POSTARE
Quietly Brilliant (II)
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

4 Comentarii

 • 26 February, 2013 la 21:31

  […] – tastatura se mișcă destul de bine – dar deja duc lipsa predicțiilor de la HTC 8X – spatele este frumos de admirat, greu de întreținut – ținând cont că și spatele este […]

  RASPUNDE
 • 14 February, 2013 la 19:55

  @Buculesei: Eu zic să ți-l cumperi direct. E ce tre’be! Trust me! 😀
  Creează dependenţă dacă ştii să ţi-l personalizezi după chipul şi asemănarea ta.

  RASPUNDE
 • 10 February, 2013 la 16:52

  […] trecută v-am spus primele impresii despre HTC 8X. Astăzi o să vă expus caracteristicile acestui telefon și plusurile și minusurile, pentru […]

  RASPUNDE
 • 10 February, 2013 la 13:15

  poate o sa cer si eu spre testare acest model de htc .. 😉

  RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!