theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Asus ZenBook

Cum ne întreabă și cei de la ASUS pe pagina oficială a Ultrabook-ului ASUS ZENBOOK : ”Do you belive in love at first sight?”
Cel puțin eu nu. Sunt genul căreia îi plac laptopurile mai heavy, gen ASUS Automobili Lamborghini VX7.
Nu m-am îndragostit de prima dată de el dar am cercetat să văd care e povestea lui.
Numele te face să te gândești la curentul filozofico-religios al budismului: ZEN. Care a intrat și el pe piață românească. În japoneză ZEN însemnă meditație. Și reprezintă o practică prin care se anihilează dualismul (adevărat-fals, eu –tu, întuneric-lumină).
ASUS l-a creat pentru a fi diferit față de notebook-urile clasice, care sunt construite doar pentru a-și face treaba. ”Este un exerciţiu în filosofie, creat de oameni care petrec mult timp şi efort pentru a găsi un echilibru între dezvoltarea tehnologică şi o viaţă mai bune. În timp ce în epoca modernă se caracterizează prin schimbări rapide şi revoltelor, ZENBOOK simbolizeaza linistea care se integrează perfect cu viaţa utilizatorilor. Este o iniţiativă de a fuziona frumusete, rezistenţă şi stabilitate, construit pe valori noi, pentru o eră nouă în care găsirea a ceea ce este cu adevărat important în viaţa noastră este mai important decât oricând.”*
Este considerat incredibil din aproape toate punctele de vedere: frumusețe (miss al laptopurilor), receptivitate, green – adică eco (cam ca tot ce se produce în ziua de azi, e la modă să fi eco), performanță (procesoare Intel Core i7 sau i5 din a doua generație, SATA V3.0, cea mai rapida unitate destocare SSD, Bluetooth V4.0 și USB 3.0) și audio (tehnologia ASUS SonicMaster).
Este unul dintre cele mai subțiri laptopuri (3mm în partea din față și 9 mm în partea din spate) de pe piață și a fost lansat și el în ziua în care trebuia să fie iarăși sfârșitul lumii, 11.11.2011. Conform ASUS aceste poate reveni extrem de repede din poziția de stand-by, cât ai clipi,adică 2 secunde. That’s fast! :O
I don’t belive in love at first sight but I think I fell in love later for ASUS ZENBOOK. Frumos dar în același timp puternic  (construit din aluminiu polizat), destept (IntelCore I7 sau I5), sensibil (orice atingere a tastaturii sau a touchpad-ului are rezultate instantanee) și devreme acasă (2 secunde)!
Articol realizat pentru Etapa nr.23 a concursului SuperBlog 2011.
*citat preluat de pe site-ul Asus ZenBook
POSTAREA ANTERIORA
Promovare produse
URMĂTOAREA POSTARE
Moda. Cine o face?
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

1 Comentarii

  • 7 September, 2012 la 15:31

    […] (Llano Super Sumo 1.8GHZ) Până la urmă nu contează ca iei un HP PavilionDV6-6144, Acer Z3 sau ASUS ZENBOOK… performanțele contează. Articol realizat pentru Etapa nr.18 a concursului SuperBlog […]

    RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!