theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Promovare produse

Cum poți să îți promovezi produsele în blogosferă? Dar cum îi convingi pe bloggeri să te ajute să le promovezi? Trebuie să te gândești dacă reclama prin advertoriale are rezultatele pe pe care ți le dorești.
În primul rând aș pune la dispoziția bloggerilor bannere.
Organizarea de concursuri, unde toată lumea câstigă câte ceva, cu reguli bine definite. Cel m-ai mic premiu fiind 10 USD, prin intermediul unui voucher, pe care bloggerul îl poate folosi pentru obținerea unui domeniu personalizat pe 1 an.
Libertatea de exprimare a bloggerului, să spui și ce îți place dar și ce nu îți place la cel căruia îi faci reclamă, cum poate îmbunătății serviciile/produsele oferite de el. Un număr minim de cuvinte pentru postul unde se face reclama, dar reclama să nu fie în mod evident ”pupincuristă”.
Crearea unei relații cu grupul de bloggeri participanți și urmărirea lor în continuare. Schimbul de spațiu publicitar, bloggerul vă face publicitate dumneavostră iar voi îi faceți lui publicitate prin oferirea de spațiu publicitar pe pagina afacerii dumneavostră, pentru cei al cărui rankpage este mare. A win-win situation.
Promovarea nu insemnă numai advertoriale și concursuri. Este exact ca produsele dintr-un magazin. Degeaba un produs este promovat foarte bine la televizor, radio și internet, daca el in magazin nu este bine pozitionat pe raft si cumparatorul nu îl vede sau vânzătorul habar nu are sa ofere detalii despre el. Așa și aici. Degeaba îl rogi pe blogger să îți pună bannerul care se duce spre site-ul tău sub titlu dacă tu îl pui pe al lui în josul paginii. Avantajul firmei care încearcă să își promoveze produsele în blogosferă ar fi ca produsele/serviciile oferite de ei să fie cu adevărat cunoscute si de calitate bună. Cu cât bloggerul cunoște mai bine produsul oferit de companie cu atât îi este mult mai ușor să vorbească despre companie. Invitații la evenimentele de lansare și/sau prezentare a produselor companiei, organizarea unei zile în care bloggeri pot testa produsele despre care vor vorbi sau oferirea de mostre gratis (când acestea se pot oferi) pentru cei care s-au dovedit cu adevărat interesați.
Poți face reclamă ție, concursului pe care îl organizezi, bloggerilor participanți și pe Facebook, deoarece are o influență foarte mare asupra spațiului online.
Sper că le-am dat câteva idei celor de la PcNews cât și sponsorului probei Oktal.
Articol realizat pentru Etapa nr.20 a concursului SuperBlog 2011.
POSTAREA ANTERIORA
Etihad AirWays Abu Dhabi Grand Prix – Yas Marina – Yas Marina Circuit (Penultimate Race Formula 1 2011 season)
URMĂTOAREA POSTARE
Asus ZenBook
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

2 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!