theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

#WebstockRo 2015

Și uite așa cu noaptea în cap m-am trezit și m-am pregătit pentru cea mai mare conferință despre social media din Romania. Este prima dată când particip la #WebstockRo 2015.
Programul întregii zile îl puteți găsi AICI. Tagul oficial al evenimentului este #webstockro.
Voi incerca sa fac live blogging, cel putin in prima parte a zilei, dar nu stiu cat imi va iesi. Tema acestui an este #TheGameChangers
Primul vorbitor este Andrei Rosu, care ne vorbeste despre schimbari din viata lui si cum a cantat la tobe cand a ajuns in Antarctica – cautati video pe Youtube.
Andreea Rossini bussiness consumer la Vodafone ne vorbeste despre schimbarile din industria telefoanelor mobile care a influentat si companiile de telefonie. Astfel a aparut campania “Un telefon pentru fiecare roman” – cu ciobanul Ghita, pe care il stie toata lumea. In ultimii 4 ani s-au vandut in jur de 7 milioane de smartphone-uri. Pentru a putea folosi aceste telefoane avem nevoie de o retea puternica, de aceea, in acest an, campania a devenit “O retea pentru fiecare roman”.
Dragos Lumpan, fotograf de profesie, a inceput in 2007 sa fotografieze o traditie aproape extinsa – transhumanta, si viata familiilor ciobanilor pe acest drum. A continuat sa fotografieze in continuare aceasta traditie si in alte tari. Un proiect interesant dar epuizand pentru Dragos – la prima vedere nimic nu era bine si era foarte stresat, dar lucrurile au inceput sa se imbunatateasca si a inceput sa ii placa si ar fi continuat dar familia s-a hotarat sa se stabileasca, astfel ca Dragos s-a hotarat ca proiectul lui este gata. In 2009 a inceput batalia de promovare, dar deabia in 2010 a primit o finantare cu care nu doar a promovat dar a si extins proiectul in Albania, Grecia, Turcia, etc. El este cel care l-a share-uit pe ciobanul Ghita.
Erwin Albu, antreprenor, taran urban, a venit cu gradina dupa el. Un proiect foarte frunos pentru oameni cinstiti.
Dupa o mica pauza, de cupcake, Webstock 2015 continua cu Michele Grasi de la Enel Energie. Ne vorbeste despre ce inovatii se pot face in domeniul energiei electrice: smart city concepts fiind unul dintre ideile de baza.
#artificiipetavan la #webstockro cu Cornel Ilie de la Vunk ne povesteste despre startul lor in industria muzicala – din ’94 incoace ei incearca sa faca lucrurile altfel – de la management, la muzica si la interactionarea cu fanii.
Florin Georgescu, ciclist orb de tandem, ne-a povestit despre dorinta lui de a face mai multe pentru copii nevazatori.
Cabral cu durerea lui de masea tot simpatic a ramas si ne-a spus ca nu conteaza ca muti ceva 1mm sau 1m, conteaza sa faci.
Categorie:News Blog
POSTAREA ANTERIORA
Job or no job
URMĂTOAREA POSTARE
A kiss …
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!