theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Server VPS de la MxHost

VPS este abrevierea de la Virtual private server și este un termen folosit pentru un server virtual ce se află pe o mașină fizică pe care mai există și alte câteva servere virtuale.
Întrebarea pe care si-o pun de regulă micii întreprinzători, mai ales cei care nu au mai avut de-a face cu mediul online însă au planuri de viitor, este: De ce aș lua un VPS, și nu server dedicat, sau server shared?
Poate ca intre VPS (Virtual Private Server) și server dedicat nu sunt mari diferențe, însă intre un host shared si VPS exista foarte mulți termeni de comparație!
Pentru a fi clar acelora care sunteți interesați de găzduire VPS, trebuie sa înțelegeți mai întâi ce este un host shared (găzduirea partajata cu alții), si de ce VPS reprezintă avantaje, încă de când deschideți site-ul!
Găzduirea Shared
Găzduirea shared este o formula foarte ieftina si ideala pentru micii întreprinzători. Este ieftina, pentru ca pe un singur server VPS sau dedicat se instalează la comun mai multe conturi de hosting shared, iar resursele sunt împărțite.
Găzduirea VPS
La VPS lucrurile stau total diferit. Avantajul pe care îl are un VPS este partajarea exacta a resurselor serverului. Ceea ce înseamnă ca știți exact ce-ați cumpărat, deci câți vizitatori puteți tranzacționa pe site si care sunt limitele.
Caracteristicile unui VPS sunt:
– Alocarea CPU
– Alocarea memoriei
– Spațiu izolat
– Acces root – acces deplin asupra serverului
– Număr limitat de domenii găzduite
– Reinstalarea sistemului de operare la orice oră
– Vânzarea de hosting mai departe.
Dacă ne referim la preț, in general, VPS-urile sunt mai ieftine, în funcție de caracteristici.
MxHost oferă servere VPS fără management la cele mai mici preturi. În acest fel puteți avea la dispoziție un server virtual cu acces root pe care sa îl configurați cu orice software necesar pentru funcționarea unui script sau pentru streaming; având și un nivel de resurse definit. Pentru clienții care nu au cunoștințe de administrare oferă suplimentar și servicii de management server.
Soluția lor de găzduire VPS rulează pe platforma de virtualizare OpenVZ (creaza mai multe servere virtuale private izolate pe un singur server fizic pentru a partaja hardware-ul, licențele și managementul cu o eficiență maximă.). Aceasta creează multiple VPS-uri izolate pe un singur server fizic permițând partajarea hardware-ului și o gestionare eficientă. Fiecare VPS se comporta exact ca un server de sine stătător și poate fi repornit in mod independent.
Prețurile sunt între 7,95€ (512Mb) până la 59,95€ (6Gb).
Categorie:Advertoriale
POSTAREA ANTERIORA
Grammy Awards 2012
URMĂTOAREA POSTARE
Vreau mobila noua
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

2 Comentarii

 • 28 January, 2013 la 22:36

  Mi se pare destul de scump pentru ceea ce ofera.

  RASPUNDE
 • 16 February, 2012 la 23:06

  io numa ce m-am mutat..
  sper sa imi fie bine:D

  RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!