theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Valentine’s Day by Yahoo

Valentine’s Day este ziua internațională a îndrăgostiților. Pe 14 februarie, cei mici şi cei mari deopotrivă îşi declară iubirea şi îşi fac cadouri romantice.
Ce am descoperit astăzi când mi-am deschis e-mail-ul. Yahoo s-a gândit să facă o surpriză îndrăgostiților din toată lumea – de fapt, dacă este să o luăm așa, doar la o parte dintre persoanele deținătoare de cont Yahoo, am 4 adrese de e-mail, dar acest mic plus a apărut doar pe două dintre ele – pe acelea a presupus Yahoo că am un Valentine.
Autocompose
În ce constă surpriza? În dreptul butonului de Compose apare o inimioară care pulsează în momentul în care treceți cu mouse-ul peste ea, iar dacă o apăsați Yahoo vă va oferi 3 variante de e-mail-uri pentru Valentine’s Day, sau puteți apăsa la nesfârșit pe Autocompose până veți descoperi e-mailul special pentru persoana specială căreia doriți să îl trimiteți.
Autocompose1
Mie Yahoo mi-a sugerat următoarele 3 variante pentru cele 3 moduri de Autocompose.
Autocompose2
Enjoy!
Categorie:News Blog
POSTAREA ANTERIORA
Noua Facere – Biblia Eretica
URMĂTOAREA POSTARE
Black Friday 2014
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!