theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Black Friday 2014

Black Friday, sau Vinerea Neagră, este ultima zi de joi din luna noiembrie (de obicei între 23 și 29) dar și ziua care dă startul sezonului de cumpărături de Crăciun. Această nouă zi de reduceri record, a fost adoptată și de către o parte din lanțurile de magazine, atât online, cât și offline, de la noi. În fiecare an magazinele anunță profituri record după această zi.
De Black Friday se găsesc o serie de articole la prețuri promoționale: electronice, electrocasnice, articole fashion, jucării, cărți, bijuterii, home & deco.
Black Friday
Chiar dacă anul trecut celebra zi de Black Friday a fost stabilită inițial pentru data de 29 Noiembrie, majoritatea magazinelor au furat startul, decalând totul cu o săptămână înainte – motivând această mutare, datorită apropierii de ziua națională. Au fost și magazine/site-uri care au desfășurat Black Friday în ambele zile de vineri (22 și 29 Noiembrie), dar și magazine care au prelungit Black Friday pentru întreg weekendul, sau chiar pentru o săptămână. Majoritatea magazinelor au anunțat că 75% din produsele cu ofertă specială sunt modele noi, fiind dintr-o gamă foarte extinsă.

Nu am stat să verific în întregime reducerile produselor, dar au fost mulți utilizatori care au declarat că o parte din reduceri au fost false, și că anumite produse erau mai scumpe în acea zi decât cu o săptămână înainte.

Pe lângă această problemă, magazinele online au căzut datorită miilor de utilizatori are au năvălit pe paginile acestora. Au fost și norocoși care au reușit să-și plaseze comenzile înainte ca site-urile să nu mai funcționeze.
Personal, mi-am achiziționat o singură dată produse cu ocazia acestei zile, în anul 2012, când mi-am cumpărat cărți. În acest caz, reducerile au fost reale, majoritatea cărților fiind reduse cu 50%, unele dintre ele chiar cu mai mult.
Întrebarea ce este pe buzele tuturor este: Cum se va desfășura Black Friday 2014?
Anul acesta intenționez să fiu mai atentă la produse, pentru că am de gând să-mi schimb laptopul și poate chiar să-mi achiziționez o tabletă.
Toate magazinele care vor desfășura această campanie au timp să-și reînnoiască stocurile și să-și pună la punct infrastructura site-urilor, acolo unde este cazul.
Categorie:Advertoriale
POSTAREA ANTERIORA
Valentine’s Day by Yahoo
URMĂTOAREA POSTARE
Teams, Cars, Drivers & Numbers
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!