theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

TIR

Astăzi (31.07) când mă întorceam de la bunici, pe E85 am trăit experiența inconștienților care sunt lăsați să conducă mașini de mare tonaj.

Când ne-a depașit pe noi, respectivul ins fuma si vorbea la telefon (înseamna că avea și o a treia mână să țină volanul). Nimic dubios la partea asta. Filmulețe de inconstiență a tiristilor la volan sunt pe youtube suficiente.

A ajuns în fața noastră ți fi părea că merge normal, dar deodată a inceput să făcă S-uri pe sosea, trimițând un KIA și un Volswagen pe contrasens, direct in șant. Norocul persoanelor din acele mașini a fost că în momentul acela nu venea nici o mașină din sensul opus.

S-a format în spatele lui o coadă infernală, deoarece nu lăsa pe nimeni să îl depășească. Dacă încercai pe dreapta degeaba, dacă încercai pe stânga aceiași poveste.

Cel cu KIA a avut tupeul să încerce să îl depășească iar, iar domnul inconstient din spatele volanului TIR-ului l-a trimis iarăși în șanțul de pe sens opus, și soferul a avut noroc din nou.

Nimeni nu a avut curajul să îl mai depășească. Îmi pare rău că nu am putut să îi iau numarul complet de înmatriculare (SV.07, atât am reușit să văd). Din fericire s-a mers așa doar până la Urziceni și acolo în intersecția cu sens giratoriu era un echipaj de poliție care l-a oprit pe respectivul șofer și l-a luat l-a intrebări. Nu a recunoscut nimic, logic, așa e românul.

Cei doi șoferi pe care i-a scos în afara carosabilului au avut noroc. Nu mereu se întâmplă așa.

Se dau pe mâna puștilor care au carnet de 1 an luat cu șpaga, asemenea mașini șui după ne mai întrebăm de ce sunt atât de multe accidente.

Categorie:Stiri
Etichetă:, , ,
POSTAREA ANTERIORA
Santander Monaco Grand Prix – Monte Carlo – Circuit de Monaco Automobile Club de Monaco (Sixth Race Formula 1 2011 season)
URMĂTOAREA POSTARE
Hungarian Grand Prix – Budapesta – Hungaroring Sport RT (Eleventh Race Formula 1 2011 season)
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!