theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tigru din Sibiu!

>
Astăzi de dimineață, in jurul orei 9:30, din incinta grădinii zoologice din Sibiu a scăpat un tigru. Se dă vina pe îngrijitor care este acuzat că a uitat să închidă ușa cuștii după ce i-a făcut curățenie. Inițial îngrijitorul a spus căi s-a făcut rău și că nu a închis ușa cuștii bine.Imediata fost anunțată asociația vânătorilor și DSVSA, iar poliția și ISU Sibiu au făcut filtre la intrarea în cartierul Valea Aurie și în zona hotelului Hilton.Mai multe echipaje SMURD au fost anunțate și sunt pregătite de intervenție în cazul în care se va produce un incident.
Cu toate filtrele organizate, se pare că la un moment dat tigrul a reușit să iasă din zona securizată și a ajuns undeva prin zona Calea Poplăcii, în apropiere de Inspectoratul Județean de Jandarmerie. Circulația a fost închisă în toată zona,iar conducerea școlilor a fost sfătuită să nu permită elevilor să iasă din clase până când vor fi anunțate că animalul a fost prins.
Undeva în jurul ori 12:30, tigrul a fost împușcat – după ce acesta a atacat echipele de căutare, cu o armă de foc și nu cu una cu tranchilizante. Aceasta a fost una dintre problemele cu care s-au confruntat autorităților, lipsa puștilor cu tranchilizante. Există doar o singură astfel de pușcă pe toată raza municipiului Sibiu.
Părerea mea, păcat că a fost omorâtă (era o tigroiacă), trebuia anesteziată și transportată înapoi la grădina zoologică, dar lipsa de tranchilizante și pericolul în care erau puși echipele de căutare au fost un factor pentru această acțiune.
Categorie:Stiri
Etichetă:
POSTAREA ANTERIORA
LOVERBOY
URMĂTOAREA POSTARE
Ambalajul si aparentele
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!