theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Test Drive de G2B

Marius împreună cu ZorileStore.ro dau papuci la 400 de bloggeri pentru un “test-drive” inedit. Diferența între test drive-ul unei mașini și test drive-ul papucilor este că pe cei din urmă îi poți păstra (fain ar fi ca atunci când te duci la o reprezentanță de mașini să faci test drive, la sfârșit să îți ofere mașina)
Nu prea mă omor eu cu papucii de genul asta… dar aruncând o privire peste modele, ce aveau pe numărul meu mi-au picat cu tronc GB STRAP FEM.
Anul ăsta am fixuri fixe ;)) adidași albi și papuci negri.
Pe lângă clasicul negru m-a atras și felul cum sunt decorați: mici frunze.
La descrierea de pe site ni se mai spune că: ”Curelele ingenios așezate vin în completarea designului, menit să spargă monotonia clasicilor papuci. Pe langă toate acestea modelul dispune de o talpă anatomică (piciorul se mulează perfect pe talpa papucului) care oferă un confort excepțional.”
Sunt în ton cu moda de 2 ori, deoarece sunt confecționați din materiale 100% reciclabile – plastic moale brevetat ”Melflex”
Deabia aștept să îmi ”bag picioarele” (la propriu de data asta) în ei.
După cum arată cred că se asortează și cu accesoriul permanent de pe glezna ,)
Categorie:Advertoriale
POSTAREA ANTERIORA
Video si Imaginea de Joi (VIII)
URMĂTOAREA POSTARE
Printipuri
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

1 Comentarii

  • 25 April, 2012 la 17:25

    […] in Advertoriale | 0 comments Astăzi mi-au venit papucii despre care v-am vorbit în postul de AICI. Foarte inspirată campania organizată de Marius, în special pentru faptul că fiecare blogger […]

    RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!