22 July, 2013
Taiwan Black Beauty (II)
Sfârșitul de săptămână ce tocmai a trecut a fost unul agitat, așa că nu am avut timp până astăzi să vă spun părerea generală despre HTC One. Vineri l-am înapoiat celor de la evoMAG și am cunoscut-o și pe Roxana – noua legătură de Marketing în acest proiect.
Cât de mult mi-au plăcut celelalte telefoane, acesta mi-a plăcut cel mai mult dintre toate. Voi începe cu câteva caracteristici tehnice. A fost lansat în februarie 2013 cu foarte mare vâlvă – datorită carcasei de aluminiu, de o calitate superioară.
Acest minunat telefon vine cu un Chipset Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600, și un procesor cu 4 nuclee 1.7 GHz Krait 300, iar procesorul grafic este un Adreno 320 cu 2GB RAM si 32GB dedicati stocarii datelor. Display-ul de 4.7″ protejat de Gorilla Glass 2, este un Super LCD3 (1920×1080 pixeli).
Din punct de vedere al conectivității avem: WiFi ac/b/g/n Dual-Band (2.4/5 GHz), Bluetooth 4.0, LTE, NFC și chiar și port infraroșu. Sistemul de operare este Android 4.1.2, upgradabil la 4.2.2 în viitor. Acesta dotat cu unele dintre cele mai mari difuzoare dispuse vreodată pe un smartphone, câte unul dispus în partea superioară și inferioară a display-ului + Beats Audio oferă o claritate și calitate ridicate.
Acum ajungem la partea cea mai interesantă: camera de 4UltraPixeli, aceasta fiind formată din suprapunerea a trei senzori, fiecare sensibil la o altă culoare – acesta ar fi de fapt secretul. HTC ne spune că o cameră de 4.3MP este suficientă pentru un smartphone, iar de fapt camera lor este una de 4.3MP cu boost! Fapte teoretice: 1 Pixel = 1.1-1.4 microni, la HTC One 1pixel are mai multi de 2 microni – un fel de pixeli pe steroizi. Neah! treaba cu diferența dintre Ultra și Mega nu este pentru mine.
Acum să aruncăm un ochi critic pe laterale:
– în partea de jos veți găsi conectorul microUSB
– în partea de sus poziționat, în stânga se află butonul de on/off, lock/unlock screen; pe când în partea dreaptă se află jack-ul de 3.5mm.
– pe lateralul stâng se află lăcașul cartelei microSIM
– pa partea dreaptă butonul de volum.
Eu tot duc lipsa unui buton pentru cameră, iar cele două butoane aflate pe lateral sunt încastrate în carcasă încât deabia se simt.
La autonomie (Baterie Li-Po 2300 mAh) a stat puțin mai bine decât Xperia Z.
Galeria foto o veți găsi în continuare AICI, iar mai jos voi pune două filmulețe realizate cu el – cu setările standard.
Discover more from Forever Young
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
0 Comentarii