theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sweet-Spicy Omelette

Mie îmi plac extremele – dulce, acrișor, amărui, picant – dacă aș putea le-aș combina mereu.
Idea de astăzi mi-a venit aruncând un ochi pe Teo’s Kitchen care s-a mutat în casă nouă – Felicitări! Și pentru ca mutarea în casă nouă să fie mai plăcută organizează și un concurs împreună cu Afaf.ro.
Să vă spun deci ce am făcut. Nu știu dacă are o denumire specifică. Până la sfârșitul postului îi voi găsi una.
Se iau următoarele ingrediente:
– un cartof
– un morcov mai mititel
– o roșie
– un castravete
– o ceapă verde
– brânză rasă
– pastramă de pui
– 3 ouă.
– condimente.
Am curățat cartoful si morcovul și le-am tăiat cubulețe, respectiv rondele. Le-am așezat într-o farfurie și le-am băgat la cuptorul cu microunde la putere maximă cam 5 minute.
În timpul acesta am tăiat roșia, castravetele (căruia mie personal nu îmi place să îi curăț coaja) și ceapa.
Am ras și brânza și am tăiat pastrama.
Am pus într-o tigaie 2 linguri de ulei de măsline. Când acesta s-a încins am aruncat în el cartofii și morcovul, după ceapa, roșia și castravetele. Le-am lăsat puțin la aburit
În acest timp am bătut într-o farfurie un ou peste care am turnat zahăr pudră, susan și două picături de esență de vanilie. În altă farfurie am bătut cel de-al doilea ou peste care am pus: măghiran, curry, piper, boia de ardei iute. În cel de-al treilea ou am pus toate condimentele prezente în poză (zahăr, susan, boia, curry, piper și măghiran)
Toată treaba asta a ieșit fenomenal de gustoasă, dar nu știu cum se face că la aranjatul în farfurie stau groaznic, chiar dacă am ceva talent artistic.
A ieșit exact ceea ce doream eu: sweet-spicy omelette. Cred că și asta rămâne numele rețetei. Trust me când vă zic că merge omleta dulce!
Categorie:Cooking
POSTAREA ANTERIORA
Colaborarile lui Puya
URMĂTOAREA POSTARE
European Grand Prix – Valencia – Valencia Street Circuit (Eighth Race Formula 1 2012 season)
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!