15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Colaborarile lui Puya

Nu o să vă vorbesc astăzi despre tentative de sinucidere a fostului prim-ministru Adrian Năstase pentru că sunt foarte apolitică (dacă poate exista acest grad de comparație)
Vă voi prezenta astăzi două video cu două dintre cele mai noi colaborări muzicale ale lui Puya, care îi aduc un plus de imagine, chiar dacă sunt inedite.
I. Iris si Puya – O lume doar a lor

II. Puya si Cornel Ilie (solistul de la Vunk) – Altcineva

POSTAREA ANTERIORA
Video si Imaginea de Joi (XIV)
URMĂTOAREA POSTARE
Sweet-Spicy Omelette
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

ImForeverYoung at Magic FM

Jean-Luc Godard zicea "Nu contează de unde iei lucrurile ci unde le duci. Fură din orice loc unde vibrează inspirația sau care îți alimentează imaginația".
Sunt de acord cu el... dar măcar dacă te inspiri de aici ai puțin bun simț și precizează și sursa către un link al blogului.
Forever Young de Ramona este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .
Permisiuni dincolo de scopul acestei licente pot fi disponibile la pagina de Contact.
Licenţa Creative Commons

Aboneaza-te

Introdu adresa de e-mail:

Tweets

2performant.com
%d bloggers like this: