15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Revelatie

Simți cum mintea ți-e încețoșată  și-un voal se ridică doar pentru a-ți da seama ca e un fel de deja-vu al unui  voal ce s-a mai ridicat o dată pentru a-ți arata alt voal ce se ridică? Gânduri de după gânduri… oare voi putea reproduce ce am terminat acum un moment de gândit, când mi-am privit muza în față și aceasta m-a binecuvâtat cu inspirație? Ai simțit vre-odată cum totul se pierde în fum și subwoferul se amplifică de-odată bombardându-te cu unda bassului? Și lăsându-ți capul pe spate, sângele îți pulsează  pe acest ritm… sau e invers… sunetul pulsează pe ritmul sângelui tău? Sunt atât de pierduta în gânduri când de fapt doar concep ce am scris acum … și iată cum prezentul se confundă cu trecutul și nu mai știu dacă ce gândesc acum despre ce am gândit adineauri nu e cumva ce am gândit adineauri despre acum? Știu că era o descriere genială a unui mod de a descrie o stare de spirit. Și încercarea de a reproduce șirul de idei eșuează; trecutul e prezent și prezentul e în dubiu dacă nu e cumva o retrăire a unui moment.
Ideea genială s-a pierdut, dând naștere unei aberații. Nu mai știu ce am gândit. Ideea s-a pierdut în fum. Oare am fumat prea mult? Sau cuiul a fost prea tare? De ce gustul de Jack Daniel`s și Red Bull băut cu ceva vreme înainte de a copăci se simte atât de plăcut acum? Senzația aia de amorțeală totală a corpului, ce de fapt în creier e senzația aia de energie pură ce te străbate, sau invers, a pus stăpânaire pe mine. Întind mana după o boabă de strugure. De fapt…asta m-a făcut inițial să mă misc până în fața laptopului ca să scriu asta. Tocmai am realizat că am reușit să îmi pun pe “hartie” gândurile, într-un mod aleatoriu și sfidând logica desfășurării în timp. Mai întind mana după o boabă. Am reușit să unific trecutul cu prezentul prin coeziunea ideilor. Mai ușor cu boaba aia de strugure că te ineci fată… Rap german? Wtf.. stai ca nu e playlistul meu ce se aude pe fundal. Ridic privirea… Ușor simțurile imi revin la normalitate. Un sistem cu un subwoofer puternic; o consolă de mixat; o chitară; buchete de trandafiri – ce combinație dubioasă; sunt acolo unde inima imi spune că e acasă ; sunt la începutul unei povești frumoase. Și asta e realitatea… ultimul voal s-a îndepărtat dar senzația a rămas: fericire!
Categorie:Fairytale Not
POSTAREA ANTERIORA
Laptopuri Ieftine
URMĂTOAREA POSTARE
Trecut Prezent Viitor

0 Comentarii

Lasa un raspuns

ImForeverYoung at Magic FM

Jean-Luc Godard zicea "Nu contează de unde iei lucrurile ci unde le duci. Fură din orice loc unde vibrează inspirația sau care îți alimentează imaginația".
Sunt de acord cu el... dar măcar dacă te inspiri de aici ai puțin bun simț și precizează și sursa către un link al blogului.
Forever Young de Ramona este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .
Permisiuni dincolo de scopul acestei licente pot fi disponibile la pagina de Contact.
Licenţa Creative Commons

Aboneaza-te

Introdu adresa de e-mail:

Tweets

2performant.com
%d bloggers like this: