theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Pofte matinale

M-am trezit în dimineața asta cu o poftă de gogoși ce nu s-a văzut. Dar cu cât era mai mare pofta cu atât cheful era mai mic. Și uneori am idei geniale cât încă dormitez și buzele mele nu au atins cafeaua.
Ideea este următoarea. Pentru cei cu cheful mic, dar pofta mare există o variantă care nu necesită ieșitul din casă. Maicămea are o denumire pentru ele dar încă nu am terminat cafeaua ca să îmi amintesc.
Se iau 5-6 felii de pâine (nu trebuie să fie proaspătă, dacă are 1-2 zile este mai bine), 2 ouă și niște lapte. Se trece pâinea prin lapte, dar nu o lăsați să se facă terci, după care prin ou și se aruncă în tigaie. Le-am scos și le-am pus pe un prosop de bucătărie (din alea de hârtie) ca să absoarbe uleiul. Le-am dat prin zahar – eu am pus într-o farfuriuță niște zahar normal și un pliculeț de zahăr ”vaninilat”.
Poftă bună! Rapid și cu gust de gogoși! Sunt cam grase, pentru că tag mult ulei, dar te pui cu poftele! (și NU, nu sunt gravidă =)) că nu am cu cine)
Eu încă savurez din ele și din cafea!
Categorie:Cooking
POSTAREA ANTERIORA
Trecut Prezent Viitor
URMĂTOAREA POSTARE
Oare ma striga cineva?
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

3 Comentarii

 • 12 March, 2012 la 23:28

  hopa…ai pofte ramona draga?:)))

  RASPUNDE
 • 12 March, 2012 la 12:05

  Ce bine ar fi sa te trezesti cu ele gata facute, asteptandu-te pe masa 😡

  RASPUNDE
  • 12 March, 2012 la 13:12

   ar fi perfect da nu are cine sa mi le faca

   RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!