theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Pisicuveaua + Basketul = Ecuatie Matematica

Revin cu încă o postare funny. Este o combinație între postul de mai devreme și postul de ieri despre basket.
În timpul liceului am jucat basket cam vre-un an și jumătate în echipă. Toate bune și frumoase , până într-un weekend fatidic când două componente ale corpului s-au hotărât să cedeze fără să avertizeze : glezna piciorului stâng și degetul de înjurături al mâinii drepte (din fericire am câștigat meciul)
Pe la începutul acestei săptămâni am mi s-a făcut iarăși poftă de basket (ținând cont că nu am mai jucat din anul 2 de facultate) și pentru că cea mai bună prietenă a mea a zis că are chef, ne-am dus frumos la cel mai apropiat magazin și ne-am cumpărat una bucată minge de basket.
De aici încolo devine … o adevărată ecuație matematică. Ce se poate întâmpla când se întâlnesc două prietene (una care a mai jucat basket și una care nu are nici o tangență cu jocul) și o minge de basket?

Rezultatul este… una bucată deget de prostii umflat și mai nou vânăt…
Sper că voi apuca ziua după ce v-a vedea postarea ținând cont că noua ei poreclă este pisicuvea 😀
Categorie:Funny & Funky
POSTAREA ANTERIORA
Pisicuvea de clasa a VI-a
URMĂTOAREA POSTARE
Tenis
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

2 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!