15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Pisicuvea de clasa a VI-a

Astăzi nu am apucat să scriu despre sportivii români dar am doua chestii funny și funky de povestit și nici mâine nu voi avea timp că am un interviu.
În primul rând PISICUVEAUA – care este noua specie de animal de companie.
De fapt este pisica dumneavoastră care s-a săturat de voi azi și stă într-un copac … făcând pe bufnița (poza am văzut-o la vărul prietenei mele cele mai bune – iar denumirea a dat-o ea)
Al doilea lucru realizat astăzi este – ”Ne face o problemă de clasa a 6-a”
O vecină de a mea, care este clasa a 6-a a venit la mine să îi facem (eu cu cea mai bună prietenă care era la mine și profita și ea de wi-fi-ul de la vecini) câteva probleme de geometrie. Din 12 probleme de geometrie uneia nu i-am dat de cap … două foste olimpice la matematică în clasele V-VIII … foste eleve de matematică informatică, eu ingineră … ne-a făcut o problemă de congruență a triunghiurilor.
Pentru a le da și altora ocazia să râdă de noi voi pune problema (căreia încă nu i-am găsit rezolvarea – scuzați desenul jalnic în paint). Dacă voi știți rezolvarea ziceți-mi și mie să nu mor proastă. (trebuie demonstrata congruența triunghiurilor ADB și CDE)
Categorie:Funny & Funky
Etichetă:, ,
POSTAREA ANTERIORA
Basket si Handbal
URMĂTOAREA POSTARE
Pisicuveaua + Basketul = Ecuatie Matematica
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

1 Comentarii

Lasa un raspuns

ImForeverYoung at Magic FM

Jean-Luc Godard zicea "Nu contează de unde iei lucrurile ci unde le duci. Fură din orice loc unde vibrează inspirația sau care îți alimentează imaginația".
Sunt de acord cu el... dar măcar dacă te inspiri de aici ai puțin bun simț și precizează și sursa către un link al blogului.
Forever Young de Ramona este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .
Permisiuni dincolo de scopul acestei licente pot fi disponibile la pagina de Contact.
Licenţa Creative Commons

Aboneaza-te

Introdu adresa de e-mail:

Tweets

2performant.com
%d bloggers like this: