theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Picioare frumoase si catifelate

Primăvara și-a intrat deja în mână și putem spune cu siguranță că în câteva luni vara îi va lua locul. Vara înseamnă soare, mare și haine cât mai sumare. În momentul când începem pregătirile pentru sezonul estival trebuie să avem grijă de corpul nostru: o mică dietă, piele pregătită pentru atacul razelor soarelui și nu în ultimul rând picioare catifelate.
SchollVelvetSmooth
Majoritatea doamnelor și domnișoarelor apelează la mersul la salon, dar acum este mult mai ușor și putem să avem picioare catifelate în confortul casei noastre cu noua pilă electrică cu cristale de diamant de la Scholl.
Piatra ponț și pilele clasice nu sunt așa eficiente și sunt obositor de folosit. Scholl Velvet Smooth cu capăt rotativ are particule micro abrazive cu cristale de diamant, ce permit îndepărtarea pielii îngroșate a călcâielor mult mai eficient și doar în câteva clipe. Nu vă gândiți că fiind electrică trebuie să o băgați în priză – aceasta funcționează cu 4 baterii AA.
OAU! Cristale de diamant! Colega mea de cameră m-a întrebat în ziua când am primit-o la ce ură mă culc și unde o să las pila ca să mi-o fure. Nu veți găsi în ea diamante pentru a vă face un inel, deoarece aceasta conține cristale mici ce sunt pe suprafața capului rotativ – care poate fi și înlocuit. Diamantele sunt folosite de ceva timp în domeniul produselor cosmetice deoarece sunt cunoscute pentru calitățile lor exfoliante, asta pentru că diamantul este și unul dintre cele mai dure materiale din lume.
Cu această pilă nu trebuie să vă faceți griji că vă veți rănii, pentru că are o oprire de siguranță, care în momentul apăsării cu prea multă putere aceasta va înceta să funcționeze.
Nu poate fi folosită la duș, dar este recomandat să o folosiți după duș, iar capătul rotativ poate fi scos foarte ușor pentru a fi curățat, prin apăsarea butonului lateral și tragerea rezervei din aparat cu grijă, astfel încât îl puteți clăti sub jetul de apă.
Este recomandat ca rezerva să fie înlocuită la 3 luni, iar dacă aveți deja o pilă electrică din gama Scholl Velvet Smooth puteți achiziționa oricând rezerva cu cristale de diamant ce conține două bucăți.
Rutina SchollVelvetSmooth
Când vine vorba de picioare am o piele foarte uscată pe timpul nopții, așa că a picat la fix masca hidratantă de noapte Scholl Velvet Smooth. Aceasta acționează pe timpul nopții și îți face picioarele mai moi cu ajutor compoziției sale: MarineActiv, Pentavitin, Vitaminele A si E, Omega 6 și Ulei de Migdale. O parte dintre ingrediente suna pompos.
Pentavitinul (ingredient derivat din plante) este o substanță care intră în contact cu keratina din piele și ajută la menținerea echilibrului de umiditate și hidratare a acesteia, iar vitaminele ajută la repararea pielii deteriorate.
Acesta este doar primul pas pentru picioare catifelate
Categorie:Advertoriale
POSTAREA ANTERIORA
Escape the room
URMĂTOAREA POSTARE
Fire and Blood
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!