theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Phones

Pisicuveaua v-a spus istoria telefoanelor ei, care a fost mult mai diversificată din punct de vedere al mărcilor. La mine totul a fost mult mai simplu, cel puțin la marcă, sunt, am fost, voi fi devotată Nokia.
Mi-am început aventura cu telefoane cu un Nokia 2600, de la care încă dețin cutia.
A fost unul dintre cele mai solicitante telefoane. La 3 luni după ce l-am achiziționat a făcut sporturi extreme: bungie jumping de la etajul 4 pe grătarul pregătit pentru friptură aflat la parter. Telefonul funcționat mulți ani, vreo 5 ani, pentru că după ce l-am abandonat eu l-a folosit mama mea. În anul doi de facultate l-am dat (plus încă ceva bani) pentru un Nokia N70.
Respectivul Nokia n70 devenise al treilea telefon al meu și a fost cel cu viața cea mai scurtă pentru că mi-a fost șmanglit pe tren la 2 luni după achiziționare – dar scormonind prin laptop am dat de o poză cu el.
Imediat ce primul a ajuns la mama, mie mi-a parvenit un Nokia 5070. Primul meu telefon polifonic, cu cameră – mică dar folositoare, și radio. Varianta cu roșu pe lateral. Am adorat acel telefon. Dar a avut aceeași soarta ca Nokia N70. Am pierdut odată cu 5070 multe amintiri și mesaje.
În timp ce le aveam pe cele două, l-am avut și pe Nokia 3110c, care trăiește și acum. A fost sigurul care a scăpat din furt pentru că vorbeam la el. A fost cel mai chinuit telefon.
Eram la etajul 2 în clasă și m-a sunat un coleg care vroia să vorbească cu altul, care era jos. Mi-am zis că nu are rost să cobor eu jos. L-am strigat pe cel de jos și am aruncat telefonul. Colegul s-a făcut cu un cucui, dar telefonul nu a avut nimic.
La un moment dat a stat în ceai îndulcit jumătate de oră. Nu mai are buton de on/off, iar diplay-ul a fost schimbat. A băut alcoolice și non-alcoolice cot la cot cu mine, chiar mai mult uneori. Culoarea lui inițială a fost neagră, dar acum fața o are gri – pentru că a necesitat și ea schimbare.
Nokia N70, Nokia 5070 și Nokia 3110c le-am folosit simultan, deoarece aveam Cosmote, Vodafone și Orange.
Imediat după furt m-am trezit că am doar 1 telefon și 3 cartele, ceea ce era complicat. Am fost la un amic și a scormonit el printr-un sertar și a dat de două Siemens-uri care încă erau funcționale. Le-am folosit până mi-am achiziționat un Nokia C1-01 și un Nokia 1000.
Iar acum de vreo jumătate de an mi-am achiziționat tot de la același prieten un Nokia N97.
Printre astea am avut și un Nokia 1208 dar nu mai știu perioada.
Articol scris pentru campania organizată de BlogalInitiative si EuroGSM – ”15 ani de comunicare
Categorie:Advertoriale
POSTAREA ANTERIORA
Leapsa Puerila!
URMĂTOAREA POSTARE
Se cauta sponsori pentru Mihai Marinescu
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

2 Comentarii

 • 2 June, 2012 la 23:26

  Spanac la tava. Asta e buna pt FY; eu nu auzisem de tine pana nu te-ai bagat in seama :p
  Si da… toti avem nostalgiile noastre mai mult sau mai putin inspirate. Bag seama ca functioneaza dupa niste trenduri :)) Nu esti buricul pamantului. Ne-a inspirat campania celor de la BlogalInitiative si EuroGSM

  RASPUNDE
 • 2 June, 2012 la 20:59

  ma, dar v-a apucat pe toti nostalgia de telefoane vechi dupa ce-ati citit la mine 🙂

  RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!