theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Leapsa Puerila!

Iar o leapșă. De data asta de la Emil – leapșa puerilă.
Este o leapșă care îmi aduce aminte de anii și jocurile copilăriei. Și pentru că Pisicuveaua este la fel de copil, poate mai mult, am implicat-o și pe ea.
1. Care era jocul tău preferat din fața blocului?
FY: ”Țările”
PO: Deși îmi pot aduce aminte de nenumărate jocuri  de care copii de azi nici nu au auzit, aș zice că favoritul meu era „Telefonul fără fir”  (bătălie grea cu „Flori fete și băieți” și „Țările”). Țin minte că ne strangeam mulți pe două bănci și se crea o zarvă fenomenală, totul sfârșind cu dureri de burtă de la atâta râs.
2. Care este ”dulcele” pe care l-ai mânca și acum?
FY: Bonibon. Și culmea prin anul 2 de facultate am găsit prin București.
PO: Dulce dulce dulceee hmmmmmmmmmmm  Mama făcea foarte multe prăjituri și rețete diversificate (din fericire încă face). E greu să aleg una singură pentru că toate erau așa bune: cremă de zahăr ars, plăcinte, torturi, bezele, prăjitură „zdrențuită”, înghețată, budincă etc. Și apoi erau cele din comerț : vată de zahăr pe băț, turtă dulce, ciocolată, bonibon, susan în caramel, Amandine, Ora H, Savarine ( ultimele 3 fiind produse de cofetărie).
3. Care au fost desenele aninate preferate?
FY: ”Power Rangers” și ”Tom & Jerry”
PO: Of dar câte desene!!! Și bune, nu ca acum. Tom& Jerry, The Flintstones, The Jetson Family, Josie and the Pussicats, Looney Toones, Richie Rich, Smurfs, Zorro, Yogi Bear,  SWAT Cats, Sailor Moon, Jonny Quest, The Raccoons, Biker Mice from Mars, Dark Water Pirates, Beetlejuice, Godzila, Captain Caveman, Popeye, Gargoils ah și sunt multe multe pe care le-am uitat – astea venindu-mi acum în minte și vorbind soar de serii de desene. DAR desenele mele favorite și la care mă uit și azi când mă apucă ramân cele din seriile Scooby Doo.
4. Pe melodiile cui ai crescut ”mare”?
FY: Andree, Genius, 3SE, Animal X, Voltaj, The Beatles și mai târziu (pe la 10 ani) 2Pac.
PO: Prea multe să mai enumăr.  Pot spune doar că am avut influențe bune. Chestia e că și acum pot să dau play la melodii de prin vremurile alea și încă să știu versurile.
5. Ce amintiri îți trezește guma Turbo?
FY: Încă mai am abțibilduri de la gumele Turbo. Fază comică: eram cu o prietenă în Fashion House într-un magazin la raionul de încălțăminte și ne mirosea amândurora a gumă Turbo.
PO: Mă gândesc la mașini. Da sunt o ciudată. Pur și simplu asta se formează în mintea mea la gândul de gumă Turbo. Plus mirosul acela inconfundabil.
6. Ce visai să devii atunci când erai mic și ce ai ajuns?
FY: Visam să zbor =)) și am ajuns inginer de aviație. Pe aproape.
PO: În clasa a II a cred am avut la o temă întrebarea asta „Ce ai vrea să devii?”. Parcă am răspuns cercetător, sau arheolog… oricum departe de ce am ajuns. Și ce am ajuns… am ajuns din întâmplare fără să am inițial o pasiune pentru domeniu (informatică).
7. Cum ți-ai descrie copilăria în 3 cuvinte?
PO: Pot să-i dau rewind si play again?:))   Frumoasă. Fericită. Inocentă.
FY: Pot să dau si eu rewind și play ca Pisicuveaua?:D Chiar că noi am fost mai inocenți și ne-am trăit copilăria cum trebuie.
Bonus la leapșa astă văd pun și melodia lui Leașă – Diferențe

Și acum urmează partea cu datul mai departe: ZdwubyDeby, Emme, Katy, MistocarealaNeonu si oricine doreste sa o mai preia
Categorie:Leapsa
POSTAREA ANTERIORA
Tzzzzzrrrrrrrrrrr!!!!
URMĂTOAREA POSTARE
Phones
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

2 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!