theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Nimeni nu sustine adevaratele valori?!

Pentru pasionații de motorsport este un week-end plin: Formula 1, Formula 2 si GP3.
Avem și noi doi reprezentanți: Mihai Marinescu in Formula 2 și Robert Vișoiu in GP3.
Articolul acesta îl scriu ca pe un semnal de alarmă pentru companiile și brandurile de la noi din țară care ar putea să îl ajute pe Mihai Marinescu cu fonduri pentru întreg sezonul – după cum a zis și Mihai pe blogul său este vorba de 250.000 euro pentru tot sezonul. Cei ce îl ajută momentan îi puteți găsi la pagina Sponsori de pe site-ul lui.
Știu că și anul trecut a avut probleme cu fondurile și la un moment dat pusese la dispoziție un formular pentru cei ce doreau ca cei 2% să ajungă la el.
Anul trecut a terminat în clasamentul general pe locul 5. În decursul campionatului s-a clasat de 3 ori pe locul 3 și a câștigat cursa de la Monza.
Pentru cursa de mâine a reușit să strângă fondurile și pleacă din pole position.
Păcat că cei ce îl susțin nu îl susțin suficient, dar se lauda când acesta obține rezultate foarte bune. Eu personal nu îmi pot da seama de ce măcar brandurile auto de la noi din țară nu îl pot susține, mai ales că are rezultate destul de bune, iar prin acest mod și ele și-ar face reclamă. Toate se gândesc la modalități de promovare și la cum să iasă pe profit, și eu personal consider că sigla lor pe mașina lui ar ajuta mai mult decât o reclamă pe un post TV.
Este greu să ajungi în lumea motorsportului mondial (noi avem un român acolo pe care nu suntem în stare să îl susținem) iar unul dintre impedimente este cel material.
Mărturia lui Mihai după cursa din PortugaliaSunt surprins că nimeni (cu potențial bun de sponsorizare) nu vrea să ni se alăture!!! Am rezultate bune, sunt rapid, sunt constant, camerele de luat vederi mă urmăresc și cu toate acestea nu am un sponsor sigur pe care sa mă pot baza întreg sezonul si sa nu mai am stresul “voi participa sau nu la următoarea etapă?”
Chiar atât de greu este să ne susținem adevăratele valori?!
Categorie:Formula 1
POSTAREA ANTERIORA
Story – 1 year
URMĂTOAREA POSTARE
Alegerile si Zilele Orasului
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

10 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!