theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Nikon D90

De mică am avut o parte artistică. La început s-a manifestat prin desen, iar acum ulterior prin scris (sau cel puțin așa consider – cine nu este de acord să vorbească acum sau… sau să tacă pe vecie)
Dacă îți place desenul, nu are cum să nu-ți placă și fotografia. De la primul aparat, care era pe film, îmi plăcea să fac poze, avantajul acum este că dacă nu îți place o poză poți să o ștergi, pe când atunci nu aveai ce face.
Momentan am un Olympus MJU600, pe care l-am achiziționat prin 2009. Este mult prea ”old” la cei doar 6megapixeli ai săi. Am avut ocazia să am în mână și un Nikon D3000 și de atunci m-am îndrăgostit iarăși de fotografie, iar Nikon a devenit una dintre fixațiile mele – my guilty pleasure în materie de camere foto. Tare aș dori să am în posesia proprie și personală un aparat semi-profesionist, și cu siguranță să fie un Nikon.
De curând am pus ochii pe Nikon D90. Este unul dintre aparatele foto care îmbină funcțiile sofisticate cu tehnologia aparatelor SLR.
Încorporează noul senzor de imagine CMOS Nikon în format DX cu 12,3megapixeli și sistem integrat de reducere a prafului. Ecranul LCD color de 3inci cu densitatea de 920.000 puncte te face să zici ”Oau!”.
Are și un sistem care îi zice ”Sistem de recunoaștere a scenei” – e un sistem inteligent ce utilizează un senzor ce analizează ce vrei tu să fotografiezi pentru a ”înțelege” culorile, focalizarea, expunerea, astfel încât poza să iasă extraordinar.
O să vă zic și câteva din specificații
11 pucnte de focalizare, Blitz încorporat, senzor CMOS cu 12,3megapixeli, lentile Nikkor, Rezoluția maximă foto – 4288×2848, cu până la 4.5 cadre pe secundă, suporta card de memorie SD și SDHC și cântărește doar 620g.
O multitudine de efecte foto: auto, portrait, landscape, night scene with portrait, sports, indoor, candle, self-portrait, sunset, fireworks, behind glass, cuisine, documents, auction, smile shot.
Un ochi ager pe Goagăl și mi-a sărit un site în ochi, cu prețuri mult mai mici decât alte magazine și/sau site-uri online: DigitalXX.
I’m falling in love! … with a Nikon D90
Deci… până la ziua mea în iulie… cine dorește să cotizeze… și să îmi facă o semi-surpriză să vorbească cu Pisicuveaua! =)) Profesor să mă învețe să fac poze am găsit!
Plus că transportul se oferă prin curierat rapid (maxim 18-24h) cu posibilitatea de verificare a coletului și plata prin ramburs. Garanția produselor este de la 1 an până la 3 ani pentru produsele noi, și până la 12 luni pentru produsele second hand!
Pe lângă ce îmi doresc eu mai găsiți la ei și alte produse:
Categorie:Advertoriale
POSTAREA ANTERIORA
Judas Kiss
URMĂTOAREA POSTARE
Windows Seven
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!