Vă tot povestesc de câteva luni care este idealul meu când vine vorba despre viitoarea casă. Astăzi vom continua această peripeție cu unul dintre spațiile esențiale ale oricărei case. Camera unde cele mai mari decizii își găsesc rezolvare – BAIA.
Toți știm cât de mici, neîncăpătoare și neprietenoase sunt băile din blocurile comuniste, dar stați liniștiți că nici cele din blocurile nou construite nu sunt spectaculoase. Renovarea unei băi mici înseamnă să profităm la maximum de fiecare spațiu.
Când începem renovarea unei băi trebuie să avem în vedere, în primul rând, cele trei elemente majore care vor necesita atenție prioritară : instalația sanitară, ventilația și instalația electrică. După ce toate acestea vor fi puse la punct, va fi mai mult decât ușor să amenajați baia mult dorită.
Fie că suntem adepții unui stil tradițional, fie că iubim minimalismul, când vine vorba de amenajarea interiorului băii trebuie să ținem cont de câteva elemente de bază. Fiecare dintre noi dorim să avem o casă în care să ne simțim bine, dar să fie și practică. Din fericire, există mai multe abordări pe care le puteți lua în considerare.
O baie modernă are tot felul de aparate, materiale și articole concepute pentru a economisi apă și energie, pentru a proteja mediul.
Un mic hack văzut tot mai des în amenajarea spațiilor mici, este utilizarea ușilor glisante, deoarece acestea permit montarea cât mai multor spații de depozitare. Băile mici se pot aglomera foarte rapid cu prosoape și tot felul de accesorii, dar o organizare bine pusă la punct vă va ajuta să faceți în așa fel încât să nu creați senzația de îngrămădeală.
Alt truc simplu în amenajarea spațiilor mici este eliberarea podelei prin montarea corpurilor și a vaselor de toaletă direct pe perete. Acestea din urmă elimină necesitatea unui rezervor voluminos mai ales că putem alege în același timp și pentru în rezervor încastrat în perete.
Amenajarea băii este la fel ca alegerea unei ținute: trebuie să alegem o paletă de culori și să potrivim accesoriilor, pentru a obține o încăpere plăcută ochilor. În locul unei oglinzi în forma tradițională dreptunghiulară, putem alege o oglindă în forma ovala pentru un aspect mai elegant
Alt aspect important este iluminatul adecvat al băii ce funcționează în tandem cu elementele de design pentru a aduce eleganță și funcționalitate chiar și în cele mai mici spații.
Cel mai simplu mod prin care împrospătați spațiu este vopsirea lui. În spațiile mici, cele mai potrivite nuanțe sunt cele deschise precum gri, bej și alb pentru a că ajuta zona la reflectarea luminii, astfel spațiul va părea mai deschis și mai mare. Totuși, dacă sunteți îndrăzneți puteți crea o pată de culoare prin vopsirea unui perete într-o nuanță mai închisă, cum ar fi bleumarin sau violet.
Soluții esențiale de amenajare a unei băi funcționale, perfect integrate în spațiu și de lungă durată vă oferă
Savini Due. Toate astea sunt posibile datorită unui mix aparte de noi tehnologii, utilizarea de materiale 100% eco-friendly și standarde de calitate ridicate. Oricine își poate crea o baie adaptată nevoilor sale, capabilă să-i reflecte personalitatea unică.
De la mobiliere modulare, perfecte pentru cei care doresc o personalizare completă a băii, cu un design exclusiv și până la opțiuni în stil clasic combinate într-un set de mobilier pentru baie –
https://savinidue.ro/mobilier-de-baie/, de la soluții care îmbină tehnologii noi pentru un plus de confort, la gama extinsă de oglinzi de baie cu sistem LED de iluminare, portofoliul nostru te provoacă să-ți amenajezi o baie potrivită exact așa cum îți dorești.
Formele simple întâlnesc texturile de stejar pentru un mobilier de baie cu design mereu actual. Combinând finisajele din lemn cu ceramica, Savini Due oferă prin colecția Corallo –
https://savinidue.ro/corallo/, sursa unei atmosfere primitoare care surprinde la fiecare pas.
sursa foto – savinidue.ro
Articol scris pentru SuperBlog 2021
Distribuie dacă îți place
Related
Discover more from Forever Young
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
0 Comentarii