theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Make. Believe (I)

Nici nu am scăpat bine de Lumia 920 că a și sosit o altă minunăție.
Este vorba de Sony Xperia Z, ce a fost lansat în ianuarie 2013. Da, este vorba de minunăția ce rezistă la apă – maxim 1m, timp de jumătate de oră.
Xperia Z water
Prima impresie, în momentul când l-am luat în mână – este ușor ca un fulg – am aruncat un ochi pe caracteristicile lui și cică ar fi mai greu decât LG Google Nexus 4 și HTC 8X, dar nu pare.
A avut dreptatea Alexandra, domnișoara de la departamentul de Marketing al evoMAG-ului care pune la dispoziție jucăriile pentru testare, că îmi va place instant telefonul. Să zicem că nu a fost chiar dragoste la prima vedere, dar a mai trecut odată prin fața mea și mi-a picat cu tronc 😀
Ce îmi place la el și ce nu?!
Sunt foarte puține lucruri care nu îmi plac, la o primă evaluare:
– sunetul – pentru cât de bine arată și se simte, puteau să pună ceva mai bun, chiar dacă folosește aplicația Walkman tipică pentru Sony nu oferă nimic în plus; dar și așezarea difuzorului – cel mai prost loc în care putea fi poziționat, lateral dreapta jos – pentru că îl acoperi în timpul folosirii și ai senzația că s-a întâmplat ceva cu volumul.
– ceva ce este perfect normal pentru un telefon ce rezistă în apă – căpăcelele de etanșeitate ale conexiunilor – jack/microSD/USB – cel de jack este foarte deranjant în momentul când te hotărăști să folosești handsfree-ul.
– aceiași obiecție ca la Nexus 4 – nu are buton lateral pentru cameră.
– nu este bun dacă ești căutat de SRI, FBI, CIA – lasă amprente perfecte, ceea ce crează o reacție impulsivă de a-l șterge din 2 în 2 secunde.
Să vă prezint și ce m-a surprins plăcut și nu numai.
– încep cu un fel de concluzie: nu este nevoie să ai cea mai mare cutie de pe piață pentru a avea și toate accesoriile. Cutia în care a venit este foarte mică și cochetă (mică în comparație cu celelalte 3 telefoane testate de mine). În cutie veți găsi: 3 cărticele, un handsfree cu 3 perechi de dopulețe pentru urechi (eu nu mă înțeleg bine cu handsfree-urile de acest gen), cablu de date și încărcător
– deși pare ieșit din tipar butonul de on/off+lock/unlock screen arată foarte bine, sub el aflându-se butonul pentru volum.
– am rămas foarte surprinsă de dimensiunea ecranului – 5inchi folosiți cu cap ce oferă o experiență foarte plăcută
– momentan am făcut doar două poze cu el și am rămas plăcut impresionată – ce este drept are o cameră de 13MP
– în momentul când introduci cartela în el instalează și câteva aplicații specifice operatorului – acum vorbesc de Vodafone – care sunt foarte folositoare; și mai sunt și aplicațiile cu care vine telefonul – o parte marca Sony. Cel mai mult îmi place Socialife, unde ai notificările de pe Facebook, Twitter și Youtube adunate într-un singur loc.

Produse evoMAG.ro

Categorie:Feature, IT
POSTAREA ANTERIORA
ICEEfest
URMĂTOAREA POSTARE
Canadian Grand Prix – Montreal – Circuit Gilles-Villeneuve (Seventh Race Formula 1 2013 season)
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!