15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Make. Believe (I)

Nici nu am scăpat bine de Lumia 920 că a și sosit o altă minunăție.
Este vorba de Sony Xperia Z, ce a fost lansat în ianuarie 2013. Da, este vorba de minunăția ce rezistă la apă – maxim 1m, timp de jumătate de oră.
Xperia Z water
Prima impresie, în momentul când l-am luat în mână – este ușor ca un fulg – am aruncat un ochi pe caracteristicile lui și cică ar fi mai greu decât LG Google Nexus 4 și HTC 8X, dar nu pare.
A avut dreptatea Alexandra, domnișoara de la departamentul de Marketing al evoMAG-ului care pune la dispoziție jucăriile pentru testare, că îmi va place instant telefonul. Să zicem că nu a fost chiar dragoste la prima vedere, dar a mai trecut odată prin fața mea și mi-a picat cu tronc big grin
Ce îmi place la el și ce nu?!
Sunt foarte puține lucruri care nu îmi plac, la o primă evaluare:
– sunetul – pentru cât de bine arată și se simte, puteau să pună ceva mai bun, chiar dacă folosește aplicația Walkman tipică pentru Sony nu oferă nimic în plus; dar și așezarea difuzorului – cel mai prost loc în care putea fi poziționat, lateral dreapta jos – pentru că îl acoperi în timpul folosirii și ai senzația că s-a întâmplat ceva cu volumul.
– ceva ce este perfect normal pentru un telefon ce rezistă în apă – căpăcelele de etanșeitate ale conexiunilor – jack/microSD/USB – cel de jack este foarte deranjant în momentul când te hotărăști să folosești handsfree-ul.
– aceiași obiecție ca la Nexus 4 – nu are buton lateral pentru cameră.
– nu este bun dacă ești căutat de SRI, FBI, CIA – lasă amprente perfecte, ceea ce crează o reacție impulsivă de a-l șterge din 2 în 2 secunde.
Să vă prezint și ce m-a surprins plăcut și nu numai.
– încep cu un fel de concluzie: nu este nevoie să ai cea mai mare cutie de pe piață pentru a avea și toate accesoriile. Cutia în care a venit este foarte mică și cochetă (mică în comparație cu celelalte 3 telefoane testate de mine). În cutie veți găsi: 3 cărticele, un handsfree cu 3 perechi de dopulețe pentru urechi (eu nu mă înțeleg bine cu handsfree-urile de acest gen), cablu de date și încărcător
– deși pare ieșit din tipar butonul de on/off+lock/unlock screen arată foarte bine, sub el aflându-se butonul pentru volum.
– am rămas foarte surprinsă de dimensiunea ecranului – 5inchi folosiți cu cap ce oferă o experiență foarte plăcută
– momentan am făcut doar două poze cu el și am rămas plăcut impresionată – ce este drept are o cameră de 13MP
– în momentul când introduci cartela în el instalează și câteva aplicații specifice operatorului – acum vorbesc de Vodafone – care sunt foarte folositoare; și mai sunt și aplicațiile cu care vine telefonul – o parte marca Sony. Cel mai mult îmi place Socialife, unde ai notificările de pe Facebook, Twitter și Youtube adunate într-un singur loc.

Produse evoMAG.ro

Categorie:Feature, IT
POSTAREA ANTERIORA
ICEEfest
URMĂTOAREA POSTARE
Canadian Grand Prix – Montreal – Circuit Gilles-Villeneuve (Seventh Race Formula 1 2013 season)
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

ImForeverYoung at Magic FM

Jean-Luc Godard zicea "Nu contează de unde iei lucrurile ci unde le duci. Fură din orice loc unde vibrează inspirația sau care îți alimentează imaginația".
Sunt de acord cu el... dar măcar dacă te inspiri de aici ai puțin bun simț și precizează și sursa către un link al blogului.
Forever Young de Ramona este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .
Permisiuni dincolo de scopul acestei licente pot fi disponibile la pagina de Contact.
Licenţa Creative Commons

Aboneaza-te

Introdu adresa de e-mail:

Tweets

2performant.com
%d bloggers like this: