theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Libris.ro

Libris.ro îți scoate cărțile din wishlist și ți le trimite acasă!
sigla libris cu site
V-am mai spus că acolo unde văd/aud că este vorba despre cărți mi se aprind toate beculețele. Parcă am nasul și ochii formați pentru așa ceva, așa că imediat ce am văzut concursul organizat de librăria online Libris.ro mi-am spus că trebuie să particip.
Cine și ce poate câștiga?
Se pun la bătaie 1.500 lei, în premii pentru cei mai talentați trei bloggeri/ posesori/ administratori/ editori în www. Locul 1 cărți la alegere în valoare de 900 lei, locul 2 cărți la alegere în valoare de 400 lei, locul 3 cărți la alegere în valoare de 200 lei.
Pentru a putea lua parte trebuie să incluzi în articol sigla Libris.ro, precum și două link-uri – pe librărie online și cărți online. Să nu uităm să-i anunțăm pe cei de la Libris pe pagina lor de Facebook, pentru a putea ține și ei evidența celor care scriu.
Întrebarea la care vom trebui să răspundem este ”De ce citesc?” și 10 motive pentru care lumea ar trebui să citească mai mult.

Libris.ro

Categorie:News Blog
POSTAREA ANTERIORA
Formula Renault 3.5
URMĂTOAREA POSTARE
Fire by Amazon (I)
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

1 Comentarii

  • 22 April, 2013 la 00:38

    […] două săptămâni v-am spus, prin ACEST articol, de campania organizată de cea mai mare librărie online – ” Libris.ro îți scoate […]

    RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!