theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

La plimbare pe BicicletaRosie

A doua temă despre care m-am gândit să scriu pentru BicicletaRoșie este cea propusă de Piticu – care ar fi primul drum pe care l-ai face cu bicicleta roșie.
Care ar fi primul drum făcut de mine?
Pentru că uneori sunt mai nesimțită din fire aș face în felul următor. Imediat ce îmi iau permisul, în 2 săptămâni, aș pune-o pe portbagajul mașinii și aș pleca în vizită la unchiul meu care stă la câțiva kilometrii de Vulcanii Noroioși.
Așa realizez două lucruri, vede și lumea ce bicicletă funky am, și ea respiră și ea aerul curat.
Și acum o să întrebați? Dar de plimbat când te plimbi pe ea.
Păi dragilor, aerul curat și peisajele frumoase de la unchiul meu până la Vulcani nu pot fi altfel savurate decât cu pletele în vânt – alea care nu le am – pedalând.
Nu aș pleca din Urziceni până la unchiul meu pe bicicletă, pentru că părinții nu am unde îi atașa ;)), eu până acum nu am văzut bicicletă cu atas, nu mai zic de cea cu două atașuri.
Acest concurs a fost organizat de Coca-Cola împreună cu 5 bloggeri – fiecare propunând câte o temă: Arhi – ”Gândeşti ca un biciclist? Arată-ne de ce!”, Cabral – ”Cum te feresti de pericole cand mergi pe bicicleta?”, PortocalaMecanica – ”Cum ar suna un cod al bunelor maniere pe bicicletă?”, SebastianBargau – ”False obstacole in mersul cu bicicleta”, Piticu – ”Unde te-ai da prima data cu bicicleta rosie?”.
Categorie:Ganduri, Sport
POSTAREA ANTERIORA
Accidente tragice in motorsport
URMĂTOAREA POSTARE
Pariuri sportive live vs. clasice
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

4 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!