theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

In Love With …

… me and life
Din păcate farmecul natural nu va dura la nesfârșit, dar cu ajutorul câtorva trucuri putem încetini procesul și să ne bucurăm pentru o perioadă mai lungă de tinerețe. Toate femeile își doresc să fie mereu frumoase și Glamour!
Cea mai frumoasă și atrăgătoare femeie din lume a fost considerată Cleopatra – fiecare femeie vrând să arate la fel de natural ca aceasta. Pentru o tinerețe fără bătrânețe mulți ne sfătuiesc să folosim cât mai multe produse naturale și să facem cât mai mult sport.
Farmec Natural
Dar ce înseamnă acest ”natural”?
Acel natural nu înseamnă să ne ignorăm pielea, mai ales că aceasta este cel mai mare organ al corpului omenesc, și este expusă toată ziua.
Suntem deja în martie, iar afara miroase a primăvară, a verde crud. Soarele deja își aruncă câteva raze mai îndrăznețe pe oamenii care se îndreaptă grăbiți spre serviciu. Toți sunt cufundați in gândurile lor. Îți mai ridici privirea pentru a nu te ciocni de cineva și atunci întâlnești o fata familiara care de atâtea gânduri nici nu îți răspunde la salut. Din păcate așa suntem aproape toți – marionete în această lume monotonă.
Totuși mai există printre noi câțiva oameni care se încăpățânează să iasă din tipare și se trezesc în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze, iar în momentul când se uită în oglindă își spun ”Astăzi va fi o zi minunată” și uite așa ne îndrăgostim de viață.
Tu când te-ai îndrăgostit prima dată de tine și de viață?
Poate atunci când ai văzut pentru prima dată lumea; sau atunci când ai făcut primii pași; sau poate când ai căzut de pe bicicletă și ți-ai julit coatele și genunchii; sau era primul sărut; sau poate primul te iubesc – toate lucrurile astea mici te fac să te îndrăgostești, și rămân vi într-o cămăruță specială a sufletului nostru.
Un moto perfect pentru noua campanie Farmec Natural a uneia dintre cele mai longevive companii românești – «Îndrăgostește-te de viața», iar Giulia Ambasador gama Farmec Natural.
timeline_farmec_natural_giulia
Noua gamă cuprinde produse pentru îngrijirea de bază (demachiant, cremă de faţă, cremă de mâini, cremă de corp, şampon, șervețele demachiante) destinate tuturor tipurilor de piele/ten, având drept compoziție trei plante esențiale (argan, gălbenele și aloe vera):
– pentru ten normal – pe bază de gălbenele
– pentru ten uscat sau sensibil – pe bază de argan
– pentru ten gras sau mixt – pe bază de Aloe Vera
Frumos
Adorabil
Rafinat
Minunat
Exemplar
Cool

Mai multe pe Facebook si Twitter
Articol scris pentru Proba 1 din Spring SuperBlog.
POSTAREA ANTERIORA
Beyond Smart (II)
URMĂTOAREA POSTARE
Chemarea Ingerului – Guillaume Musso
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!