theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Good Morning?!

Am zis bine că încep să mă umplu de lepșe. Dar hai că pe asta încerc să o fac dublă – 2in1, că așa se poartă mai nou. Prima parte va fi despre dimineața mea iar cea de-a doua despre dimineața Pisicuvelei.
Leapșa e primită de la Aniela care a primit-o de la Aura.
Forever Young Mornings
Diminețile mele au cam devenit monotone. De vreo două luni și ceva mă trezesc la 8-8:30, nu contează ora la care mă culc, din același vis pe care din fericire/păcate nu mi-l amintesc. Mă ridic din pat cu pătura pe mine și mă pun pentru 2 minute la calculator, care nu a mai fost închis de am și uitat de când. Schimb melodia, dorm cu muzica deschisă, pe Forever Young iar cât cântă moțăi pe scaun. În cele din urmă mă ridic și fac patul, deschid geamul și o tai la baie să mă spăl pe mox și pe dinți. Mă duc la bucătărie să beau cafeaua și poate să mănânc un sandwitch. That’s my morning. Fără cafea și Forever Young je nu funcționește properly.
Meow Mornings
Meow o urăște pe FY pentru asta.
Diminețile….serile…nopțile… Pe undeva țin minte că aveam o rutină: ceai sau cafea și puțină vorbăraie. Dar nu prea multă. De obicei nu funcționez în primele 10 minute când mă trezesc. Sunt o chestie antipatică rău și orice efort de a vorbi cu mine eșuează. Ba să zici merci dacă nu te expediez. Eventual niște muzică sau holbat pe geam/balcon sau citit niște chestii inutile pe net. Totul e random. Nu haotic totuși pentru că am o oareșce ordine în viață.
De la o vreme nu mai am dimineți. Am doar treziri, pentru că muncesc în ture (early, late, night) iar tabieturi… cam în funcție de mood. Nicio rutină. Totul imprevizibil și probabil enervant pentru alții (gen când o sunam pe FY la ora 9 dimineața să ne bem cafeaua împreună când ea încă visa… sau când dau muzica ceva mai tare la ore dubioase – vecinii mei nu apreciază faptul că ascultă muzică bună).
Iar o dimineață bună… O „good morning” este atunci cand dimineața te găsește în brațele cuiva.
Leapșa o poate prelua oricine.
Categorie:Leapsa
POSTAREA ANTERIORA
Maramures here I come!
URMĂTOAREA POSTARE
Compatibilitatea Fecioara
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

2 Comentarii

 • 24 May, 2012 la 04:38

  Hai ca`i buna asta cu Pisicuvela:>Ms ca ai preluat`o.Pwp

  RASPUNDE
  • 24 May, 2012 la 12:03

   e Pisicuvea :)) si daca stai sa cauti printre articole afli si cine este? 😀 – indiciu. undeva dupa 1 Februarie

   RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!