theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Compatibilitatea Fecioara

Știu că au trecut câteva zile de când am prezentat caracteristicile zodiei Fecioară și erați nerăbdători să aflați și compatibilitatea lor cu celelalte zodii.
1. Relația dintre un Berbec si Fecioara poate fi un pic cam greu şi obositoare.
2. Fecioara este un gânditor pe când Racul este un sentimental, şi uneori, acest lucru poate duce la neînţelegeri în relaţie.
3. Fecioara oferă o bază solidă, stabilă pentru Pești, care au o fire mai emoţională şi sunt intuitivi. Pe de altă parte, Peștii oferă o blândețe și bunătate pe care Fecioara le apreciază.
4. Relația dintre Leul si Fecioara este una care evoluează în timp, fiecare partener începând încet să înţeleagă şi să aprecieze pe celălalt. La începutul relației, Fecioara şi Leul pot vedea nimic doar greşelile celuilalt.
5. Fecioara poate cere perfecțiunea prea repede pentru Săgetător, dar în timp, Săgetătorul va aprecia un iubit stabil şi de încredere al cărui cap nu este întotdeauna în nori.
6. Cuplu Fecioara-Scorpion este loial şi profundă, cu legături foarte puternice. De obicei, acest cuplu va sta departe de mulţimile, nu prea le place să meargă la petreceri, dar singuri avea o relație foarte desăvârșită.
7. O relație Fecioara si Taurul este despre dezvoltarea personală, optimism descoperit. Există obstacole, dar acestea sunt, de obicei, depăşite.
8. Fecioara poate fi un pic prea serios şi exigent pentru Gemeni, mai ales dacă acest lucru apare timpuriu în relaţie, înainte ca Gemeni să se atașeze cu totul.
9. Lecţie majoră a unui parteneriat Fecioara-Fecioara este de a lua plăcere la fel de mult ca tine poate, în experienţele tale. Dacă standardele tale sunt atât de mari încât nici unul dintre voi le puteţi atinge, viaţa voastră va fi o mizerie, aşa că nu încerca să fi prea critic unul cu celălalt.
10. Când Fecioara si Balanța au o relație de dragoste, poate fi ca punerea a doua piese de puzzle împreuna. Se completează unul pe celălalt perfect.
11. Relația Fecioara-Capricorn are o fundație puternica. Aceste semne nu lasă emoțiile sau impulsuri de moment să îi acapareze şi puteţi conta pe ei.
12. Când Fecioara si Vărsătorul sunt într-o relație de dragoste, scot la iveală tot ce este bun sau rău unul în altul. Aceștia prospera din cauza diferenţelor, cresc împreună în timp ce învață unul despre altul.
Categorie:Fecioara
POSTAREA ANTERIORA
Good Morning?!
URMĂTOAREA POSTARE
7 minuni ale Romaniei
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

1 Comentarii

  • 23 May, 2012 la 17:52

    Nu dau doi bani pe horoscop :))

    RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!