theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

(D)RAC! (I)

Zilele astea am absentat! Doar mâine e 1 mai muncitoresc, pe care eu mi l-am luat mai de vineri si l-am scurtat până azi. Prea obosită să spun foarte multe despre acest week-end prelungit.
Pe scurt am fost în vizită pe la rude: fini, nași, mătuși, unchi. Dar persoana pe care vroiam să o văd neapărat era nepoțica mea, pe care nu am mai văzut-o de la botez și îmi era atât de dor de puișorul ălă de om așa scump. Am descoperit cu această ocazie că ”cu cât sunt mai mici cu atât au mai multă energie în ei” – vorbă spusă de un amic. Are doar 8 luni și nu face multe lucruri: râde non stop, scoate limba și se strâmbă la toată lumea, mănâncă, doarme și alergă în premergător. Adoră ochelarii și am descoperit și de ce: îi place să se uite la ea, dar culmea nu ii place în oglindă, doar în ochelari.
Pentru că mult nu am stat pe net, îmi era mult prea dragă aia mică, azi căutând prin diverse site-uri am dat peste ceva interesant, care necesită informare (părerea mea) – Zodiac Facts.
Un fel de manual de instrucțiuni de folosire al nativului din rac. Le-am ales pe cele care mă reprezintă. Țin să menționez că nu prea cred eu în zodiac și alte superstiții, am doar una si bună în rest sunt egale cu 0. Deci cu și despre (D)RACI!
1. Nu mai amâna lucrurile până în ultimul moment chiar dacă sunt dificil de rezolvat, înfruntă-le cu capul sus. – este în natura mea să las lucrurile, mai mereu, pe mâine
2. Sunt în stare să se sacrifice și să pună deoparte diferențele personale pentru a menține liniștea într-o situație. – adevărat și în cazul meu, dar în ultimii 5 ani am început să devin mai egoistă, văzând că nu toată lumea apreciază altruismul.
3. Unii oameni consideră greu de înțeles profunzimea emoțională și felul cum reacționează când este vorba despre sentimente.
4. Cei superficiali sau prea ambițioși nu sunt potriviți pentru ei. – în cazul meu doar cei superficiali nu au ce căuta pe lângă mine.
5. Femeile din această zodie își folosesc mai mult intuiția decât logica. Nu face niciodată ceva impulsiv. – adevărată partea cu intuiția, pe când cea de impulsivitate ține și de persoanele apropiate ție.
6. Bărbaților din această zodie nu le place să facă lucrurile pe față. Preferă să folosească tactici ocolitoare pentru a obține ceea ce își dorește. – este adevărat și pentru femei.
7. Simți câteodată că experimentezi într-o zi toate sentimentele dintr-o lună.
8. Când aceștia se căsătoresc deobicei o fac pentru toată viața. – exact ca lebedele, sau lupii, sau turturelele.
9. Nu-i forța într-o relație sau să ia o decizie pe loc, deoarece se vor îndepărta treptat de tine până la despărțire.
10. Pentru a trăi și a iubi un nativ din zodia rac, trebuie să accepți intensitatea emoțiilor lor.
11. Cel mai rău lucru pe care îl poți face cu ei este să iei totul prea cuvânt cu cuvânt.
12. Dacă nu îi poți face să râdă, posibilitatea ca ei să se îndrăgostească de tine sunt foarte mici.
13. Lasă-ți sentimentele să fie cunoscute de ei. – este primul pas, câteodată sunt și ei sătuli de jocuri și preferă varianta simplă.
14. Puterea emoțională care se poate trezii în ei, se manifestă de obicei ca o serie de fantezii minunate și mai puțină acrobație sexuală. – ce mai contează dacă este plăcere pură pentru ambii parteneri.
15. Urăsc să îi vadă pe alții, în special prietenii, suferind și vor face tot ce le stă în putință să îi ajute.
16. Uneori li se pare destul de greu să înfrunte viața așa cum e. – este picătura ca umple paharul și nu este recomandat să fi pe lângă un rac când acel pahar se varsă deoarece se lasă cu victime colaterale.
17. Deschide-ți inima. Îți vor arăta cum să primești și să dăruiești emoții, încredere și securitate într-o relație. – poate fi într-o relație, pe lângă iubitul/iubita ta, și cel mai bun prieten și confident.
18. Uneori simt nevoia de seri liniștite, acasă în fața televizorului și cu șemineul aprins alături de cel drag
19. Nu face pe șeful cu el. Au idei fixe asupra a ceea ce vor, și devin foarte manipulanți pentru a obține acel ceva. – ce urăsc mai mult decât minciuna este să mi se spună ce, cum și când să fac ceva.
20. Nu trata vreodată problemele de familie cu ușurință sau neserios. Pot determina că îi subevaluezi pe cei dragi.
21. Cea mai mare putere a lor este tenacitatea cu care îi protejează pe cei dragi lor. – dacă spui sau faci ceva rău celor la care țin (familie și prieteni) te voi rănii atunci și unde te aștepți mai puțin.
22. Sunt foarte generoși cu cei pe care îi iubesc și trebui să tempereze puțin impulsul de a da pentru a permite partenerului lor să stea pe propriile picioare.
23. Preferă să își focalizeze energia pe un grup restrâns de prieteni decât pe un grup mare de amici.
24. Chiar dacă pot atrage cu ușurință potențialii parteneri, mereu se întreabă dacă acesta îi iubește pentru ceea ce sunt.
25. Dețin o intuiție fenomenală, fiind capabili să perceapă rapid emoțiile unui grup de persoane și să adapteze.
26. Celor cu Luna în Rac nu le plac confruntările și încearcă pe cât posibil să le evite.
27. Pot fi incredibil de enigmatici cu privire la activitățile lor.
28. Unul dintre cele mai teribile lucruri pe care le poți face unui Rac este să stabilești o așteptare și apoi să n-o îndeplinești.
29. Ai tendința de a ține emoțiile sub cheie, în cel mai ascuns colț al inimii.
30. Sunt în mod constant dispuși să îți acorde o mână de ajutor, atât timp cât nu profiți de ei.
Nu vreau să plictisesc lumea așa că le-am prezentat doar pe primele 30. Ca în reclamele de la televizor – vor urma încă 30 zilele următoare.
Categorie:Rac
POSTAREA ANTERIORA
Zile de (prima) vara….
URMĂTOAREA POSTARE
(D)RAC! (II)
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

2 Comentarii

  • […] 2012 in (D)RAC | 0 comments Relația (D)Racului cu celelalte zodii. Despre (D)Racușor găsiți AICI și AICI. 1. Relația Rac-Rac va fi una calmă, deoarece niciunul nu va face nimic pentru a sabota […]

    RASPUNDE
  • 1 May, 2012 la 13:28

    […] | 0 comments Partea a doua manualului de instrucțiuni de folosire a nativului din Rac – Partea I Aici 31. Au tendința de a amâna lucrurile până în ultimul moment, lucru care poate supăra uneori […]

    RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!