theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Daca…

Azi noapte nu am putut să dorm și nici nu o să vă vină să credeți ce mi-a trecut mie prin cap să fac.
Ținând cont că netul meu ”vine” de la wi-fi-ul vecinilor darnici … și am observat că în poziția în care era aranjată camera momentan mai mult nu era conectat decât era am zis că este iar timpul să rearanjăm.
După ieșirea în oraș cu pisicuveaua și niște amici am venit acasă și am tras pe dreapta (nu înainte de a râde puțin cu Damian și Blogatu).
Eu dacă mă culc devreme mă trezesc în cursul nopții și nu pot să dorm … uneori cred că din cauza gândurilor trăsnite care mă năvălesc.
Și ce gând zburda oare pe la 4 dimineața la mine în cap…?
Dacă nu vine netul la mine de bunăvoie atunci îl caut eu.
M-am ridicat frumușel din pat, mi-am trăsnit cele 206 oase care le am … m-am dus și am băut apă și m-am așezat la calculator, dar parcă ceva era în neregulă.
În poziția în care era biroul înainte … nu avem pic de lumina naturală … când deschidea cineva ușa de la cameră dădea cu nasul în biroul meu și cu piciorul în una bucată scaun de lângă birou. Pentru a cruța degetele nevinovate ale viitorilor mei oaspeți m-am apucat să mut prin cameră (nu uitați era 4:30 dimineața)>
Din fericire pentru mine nu prea am vecini (sub mine e un moș surd iar deasupra nu stă nimeni) și pereții sunt foarte groși, așa că nu i-am trezit pe ai mei.
Trag eu biroul de la locul lui, ca să pot să mut biblioteca în locului lui, împing patul în dreptul bibliotecii și aduc biroul în dreptul geamului.
Ham! Așa mai merge și e și semnalul la Wi-Fi mai puternic. Mutarea a fost realizată dar când ești somnoros nu iei în calcul toate variabilele. Problema mea ulterioară a fost că singura priză din cameră este fix pe peretele opus și trebuia să mă duc în debara să scotocesc după al doilea prelungitor.
Totul e bine când se termină cu bine. Acum doamne ajută să nu mai îmi pice netul! Azi nu mai scriu altceva că am chef de ascultat muzică!
Categorie:Funny & Funky
POSTAREA ANTERIORA
Another Page
URMĂTOAREA POSTARE
Scrima in Romania
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

1 Comentarii

  • 22 January, 2012 la 23:58

    bolanda esti:)))
    noapte cu peripetii:)):))

    spor cu wifi:))

    RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!