theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Compatibilitatea Leu

Și acum compatibilitatea între Leu și celelalte zodii.
1. Peștii pot ajuta Leul să învețe sa fie modești şi să se gândească și la nevoile altora, în timp ce Leul îl învață pe Pește să îasă în lume și să înceapă să se relaxeze un pic.
2. Leul și Taurul sunt ambii extrem de loiali și posesivi. Din moment ce seamănă atât de mult, se pot completa foarte bine, unul pe altul.
3. Dacă Leul ia mult prea in serios natura libertină a Gemenilor, sau în cazul în care Gemeni consideră că Leu vrea să menţină controlul total al relaţiei, pot izbucni conflicte.
4. O relație Leu-Leu este o combinaţie de neînvins atunci când vine vorba de socializare și poziţia într-un grup.
5. Leul și Fecioară este o relație care evoluează în timp, fiecare partener începând să îl înţeleagă şi să-l prețuiască pe celălalt. La începutul relației, Leul și Fecioara nu pot vedea decât greşelile celuilalt.
6. Farmecul şi bunele maniere ale Balanței, îmblânzește personalitatea directă şi ascuţită a Leului. Leul poate învăța pe Balanță arta spontaneității.
7. Leul tinde să fie viu colorat, iar Scorpionul va aprecia asta şi va fi fericit să fie publicul de care Leul are nevoie atât timp cât nu există egalitate în relaţie.
8. Când Leul și Săgetătorul se unesc într-o relație de dragoste, rezultatul este un foc de artificii! Ambele semne sunt extrem de dinamice și se bucura de viaţă la maxim.
9. Leul poate arăta Capricornului cum să se distreze iar Capricornul îi poate arăta Leului valoarea muncii şi a valorilor tradiţionale.
10. Relația dintre Leu și Vărsător este energică şi de neoprit, și chiar dacă ocazional poate apărea competiția între cei doi, niciodată nu există un moment prost pentru cei doi.
11. Relația Leului cu Racul ar fi mai bine să nu se întâmple dar dacă ți morțiș  atunci convinge-te singur
12. Tu, Leul – unul dintre cele mai reusite exemplare ale umanitatii, facut pentru a straluci si pentru a fi cel dintâi. Berbecul – creierul pulsând de idei si inima plina de pasiune. Doua ego-uri într-o relatie… numai foc si pasiune – dacă reușiți să găsiți echilibrul atunci va fi o relație frumoasă.
Categorie:Leu
POSTAREA ANTERIORA
Regele Leu (II)
URMĂTOAREA POSTARE
Casca si Lumix-ul
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!