theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Caravana Reducerilor

Nu știu câți dintre voi știu de campania celor de la miniPrix – Caravana Reducerilor – Runda 4.
De data aceasta dacă locuiești într-unul dintre județele Călărași, Covasna, Giurgiu, Harghita, Ialomița, Ilfov, Mehedinți, Sălaj, Caras-Severin, Bistrița-Năsăud sau Tulcea poți să votezi în sondajul de pe prima pagină județul în care locuiești – până pe 20 iunie.
Promoția care va premia locuitorii județelor clasate pe primele trei locuri în sondaj se va desfășura în perioada 23-24 iunie.
Locuitorii județului clasat pe primul loc in sondaj vor beneficia de 30% reducere la orice comanda in perioada 23-24 iunie. Locuitorii județelor care vor ocupa locurile 2 si 3 vor beneficia de 20%, respectiv, 10% reducere la comenzile plasate in aceeași perioada!
În plus, județele clasate pe locurile 2 si 3 vor participa la Gala Caravana Reducerilor! Un motiv în plus să-ți inviți prietenii sa voteze!
Încă un bonus – beneficiezi de aceleasi reduceri si la ofertele achizitionate pe miniPRIX Voyage!
Trebuie doar să te autentifici în contul tău miniPrix și să te abonezi la newsletter pentru a-ți putea vota județul. Dacă nu ai cont acum te poți autentifica cu contul de Google sau cel de Yahoo.
Eu am votat. Tu ce mai aștepți?
Categorie:Advertoriale
POSTAREA ANTERIORA
Homemade Crispy Strips
URMĂTOAREA POSTARE
Canadian Grand Prix – Montreal – Circuit Gilles-Villeneuve (Seventh Race Formula 1 2012 season)
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!