theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Balanta (I)

Am cam uitat de noua categorie începută, cea astrologică, iar acum pentru că am început să am din nou mai mult chef de scris și pentru că am câți cititori care își așteaptă caracteristicile zodiacale, am zis să revin și voi continua cu zodia Balanță.
1. Problemele care pentru alții sunt ușoare pot fi de fapt foarte greu de rezolvat pentru Balanțe.
2. Balanțele excelează în activități care implică puterea de convingere. Dacă o persoană te poate convinge în câteva secunde fi precis că este o Balanță.
3. De la conversații bune până la plăcere în pat Balanțele se dedică întru totul
4. Balanțele nu au timp să se certe așa că fie ai de gând să taci sau să te împaci, este atât de simplu pentru ei.
5. Bărbatului Balanță îi place să facă o primă impresie vizuală bună, pentru a-l face de încredere.
6. Femeia Balanță în cel mai rău caz este pasiv-agresivă. Nu te lăsa păcălit de comportamentul ei calculat și logic.
7. Balanțele sunt persoane imparțiale, dar evită situațiile sumbre, vulgare, bătătoare la ochi și brutale.
8. De obicei sunt team-players care adoră dezbaterile dar urăsc argumentul.
9. Chiar dacă Balanțele sunt persoane curtenitoare nu sunt ușor de cucerit. Își folosesc inteligența pentru a obține ceea ce își doresc.
10. Scorpionii sunt cei care ajung la inima Balanțelor; aceștia au intensitatea și profunzimea emoțională la care Balanțele râvnesc.
11. Balanțelor le ia mult timp să se cunoască. Poate fi dificil pentru partenerul lor din cauza constantei situații de dute-vino.
12. Balanțele sunt atrase de frumos, indiferent de formă. Singurul lucru de care se bucură la fel de mut ca și frumusețea este armonia. Chiar și atunci când relația lor a luat o întorsătură neplăcută, Balanțele ezită să fie ele cele care ies din relație.
13. Balanțele sunt cauza furtunii. Vor începe ceva după care vor face un pas înapoi, într-un loc sigur, și vor privi fără să se implice cum lucrurile se desfășoară.
14. Balanțelor le place să fie în echilibru, iar de cele mai multe ori se gândesc la binele ambilor parteneri. Le place seducția și preludiul, și vorbăria multă duce la acțiune în pat.
15. Nu le plac certurile, iar majoritatea Balanțelor caută pace și armonie în relațiile lor.
16. Balanțele pot fi nerăbdătoare în obținerea armoniei în relație încât vor apela chiar la minciună.
17. Cere părerea Balanțelor despre lucrurile care se petrec în viața ta. Acestea vor dori să aibă un cuvânt de spus și pot ajuta de multe ori în luarea unei decizii rezonabile și echilibrate.
18. Trebuie să înțelegi că în relația cu Balanțele viața va fi în mod constant despre cântărirea factorilor: cauză – efect, bine – rău.
19. Nu le atrage atenția Balanțelor în legătură cu aroganța ți lenea. Aceste caracteristici se pot manifesta constant dacă le spui despre ele.
20. Nu te aștepta ca o Balanță să ia decizii de moment, chiar dacă este doar o chestiune despre ce să mâncați la micul dejun. Balanțelor le place să cântărească alternativele.
21. Balanțele au mereu ceva corect de spus și știu cum să îi facă pe alții să se simtă confortabil..
22. Uneori au probleme în a fi realiste. Trebuie să înțeleagă că optimismul poate fi la fel de dăunător ca negativismul, pentru că nu există bine și rău în fiecare situație sau persoană.
23. În timp ce Balanța începe să îi cunoască pe cei din jurul lor încep să se ferească de cei cu trăsături neplăcute sau geloși. Nu le place partea negativă a naturii umane, așa că fug când întâlnesc acest tip de persoane.
24. Doar pentru că Balanțelor nu le plac confruntările nu înseamnă cu nu au opinii puternice. În cazul când sunt presate pot fi foarte pasionate în convingerile lor.
25. Au carismă și abilitatea de a învârti pe ceilalți pe degetul mic.
26. Cei cu Luna în Balanță prospera în armonie şi au nevoie de relații compatibile. Merg în modul lor de a evita confruntarea.
27. Flexibilitatea ta ar putea devenii un punct slab în viața ta romantica, deoarece, chiar dacă eşti într-un fel, s-ar putea să pari neconvențional.
28. Dragostea pentru Balanțe, poate fi adesea o luptă excitant, Balanța îi lasă pe cei din jur să se apropie dar cu toate acestea nu prea aproape.
29. Nu sar în a lua concluzii primite, dar întârzie să ia o decizie până aproape de termenul limită, lucru care îi poate face pe cei din jurul lor să înnebunească.
30. Pot fi partenerul ideal: sunt atenți, înțelegători și îți arată dragoste și grijă mai tot timpul.
Categorie:Balanta
POSTAREA ANTERIORA
Farsele copilariei
URMĂTOAREA POSTARE
Balanta (II)
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

2 Comentarii

 • 3 August, 2012 la 13:34

  Ca Balanta, trebuie sa spun ca tot ce scrie mai sus este adevarat doar ca unele puncte sunt prezentate intr-o lumina mai placuta, incercand sa se pastreze idea de baza.

  RASPUNDE
 • 3 August, 2012 la 11:58

  îs de acord cu multe, dar în special cu:
  4. Balanțele nu au timp să se certe așa că fie ai de gând să taci sau să te împaci, este atât de simplu pentru ei.:))

  RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!