theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Armamentul multimedia!

=>
Lumea audio (plăci și media player-ele) a fost dominată cu autoritate de Creative până acum 4 ani când Asus a început să se implice. Inițial ASUS a lansat plăcile audio Essence ST/STX și au fost aproape la limitele plăcilor de sunet interne așa că următorul pas a fost ASUS Xonar Essence One, un DAC extern,  care poate satisface pretențiile oricărui audiofil. După s-au gândit să continue cu media player-ele, și au lansat ASUSO!Play Gallery.
Poate fi numit ASUS O!Play Gallery un media player complet?
Păi suportă majoritatea formatelor video și audio, o parte din cele foto și subtitrari. Are o greutate foarte mica, doar 720g și consuma cam 10W. Servicii online de divertisment multiple (Netflix (US only), YouTube, miicanale TV online, mii canale de radio online, Picasa, Flickr)
Are card reader, conectori USB,Wi-Fi și conector LAN. Se pot conecta si iPod-uri sau iPhone-uri. Are cică și telecomandă.
Pe lângă lista de specificații (care e plictisitoare pentru toată lumea) ar avea și o gamă largă de facilități. După câte se laudă cei de la ASUS: se poate folosi și ca dispozitiv de stocare extern datorită conectorului USB 3.0 și suport de redare Full GD (1080p) cu sunet Dobly True HD pe 7.1 canale. Software-ul este uşor de, iar interfață ne duce cu gândul la Media Center.
Unul dintre dezavantaje ar fi că duce lipsă de o ieșire analogică pentru sunet, pentru cei care dețin sisteme audio performante. Dacă spargeți toate oglinzile din casă este bun și pe post de oglindă, pentru că este dintr-un material foarte lucios, dar dacă vă este frică de criminaliști nu îl luați pentru că pe cât de ușor se murdărește pe atât de greu se curăță.
Poate înlocui cu încredere vechiul video ce funcționa cu casete, de pe vremea copilăriei. Când apărea o casetă cu un film sau desen animat fugeam la magazinul de inchirieri casete.
Ținând cont că m-am obișnuit în ultimii 4 ani să ascult muzică și să mă uit la filme numai cu căști și ținând cont că din cele X perechi de căști pe care le-am avut în timpul facultății numai am niciuna … nu mi-ar strica o nouă pereche de căști de la ASUS R.O.G. VulcanPro Gaming. Cine se oferă să fie moșul meu anu ăsta?!
 
Articol realizat pentru Etapa nr.19 a concursului SuperBlog 2011.
POSTAREA ANTERIORA
Oameni Feroce – Dirk Wittenborn
URMĂTOAREA POSTARE
Etihad AirWays Abu Dhabi Grand Prix – Yas Marina – Yas Marina Circuit (Penultimate Race Formula 1 2011 season)
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!