theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Accessorize

Astăzi o să încerc să vă vorbesc despre două accesorii esenţiale stilului feminin – bijuterii şi hainele – accesoriile au darul de a scoate din anonimat o ținută anostă. Această problemă este una eternă cu care se luptă majoritatea femeilor în fiecare zi. Brăţara este un accesoriu mereu în pas cu moda.
Totul trebuie să pară cât mai natural, dar totuşi să scoată în evidenţă personalitatea şi feminitatea, şi de ce nu să demonstreze că aceasta are simţul artei. Arta de a alege bijuteria perfectă reprezintă o îmbinare subtilă dintre stil şi a te cunoaşte ca femeie.
Femeile nu omit nimic, toate micile detalii sunt importante – nodul de la eşarfă, catarama curelei, modul în care îi stă părul în acea zi. Coco Chanel spunea că „pentru a fi de neînlocuit trebuie să fii diferit”
De exemplu în zilele toride de vară, când purtăm ţinute lejere, putem purta bijuterii ce oferă un strop de culoare ţinutei – cele mai potrivite fiind cele cu pandantive. Cel mai bine este să purtăm bijuterii mici, delicate. Bijuteriile mari, cu design complicat, se potrivesc numai cu ținute simple.
Bijuterii online găsiți în magazinul OnlineBijoux și sunt la îndemâna oricui iar prin vasta lor diversitate, oferă o gamă largă de posibilităţi de accesorizare, aducând fiecărei ţinute o notă în plus de rafinament şi unicitate.
Categorie:Advertoriale
POSTAREA ANTERIORA
Remarkable person
URMĂTOAREA POSTARE
Japanese Grand Prix – Suzuka – Suzuka International Racing Course (Fifteen Race Formula 1 2012 season)
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!