theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Up and Down

Este un banc cu blogări pe care nu l-am luat în seamă și de care am râs: ”Care este cel mai mare coșmar al unui blogger? Să pice serverul hostului”
Banc banc dar pentru mine a devenit realitate… timp de 2 săptămâni
Momentan pot spune cu jumătate de gură că in sfârșit merge… la parametrii minimi. M-am mutat cu hostul… și marți mi s-a promis că o să mi se dea și back-up-ul. Așa că până atunci doar am importat vechile postări de pe blogspot, aș putea să le pun și pe restul (pentru că le am salvate în word-uri), dar ce rost are dacă îmi vine marți back-up-ul.
Știți cum e aia cu etapele despărțirii
1. negarea – (22-23 martie)
”NU!” Clar nu am scris corect adresa, nu poate fi blogul meu. Aveam cel mai fain host. Cum de s-a putut întâmpla una ca asta tocmai mie.
2. conștientizarea – (24-25 martie)
”Ham! Toate astea nu s-au întâmplat pentru că am vrut să scriu articolul cu ”Pirate Bay și FBI”. Este o problemă mult prea persistentă. Ia să vorbim cu omul, poate el nu și-a dat seama și să îl anunț.”
3. supărare – plânsul (26 martie)
Nu! Eu vreau să meargă. Se pierde tot. Aveam atâtea să scriem (eu – Forever Young și Pisicuveaua). Nu se poate am pierdut și drafturile!
4. depresie (27 martie)
Domne și ce temă frumoasă îmi găsisem cu două zile înainte. Dar oare cum îi zicea? Cum o să îmi amintesc eu tot ce am avut pe el? Uite așa s-a dus pe apa sâmbetei munca de 2 luni încoace!
5. furie (280-31 martie)
Clar îl ”castrez, spânzur, împușc, ghilotinez, iar la sfârșit îi dau cenușa la câini” amicului unde am hostul.
6. speranța
Pentru că este 1 Aprilie sigur își va reveni! Așa ca să mă păcălească!
7. acceptare (2-6 aprilie)
Deja nu mai are rost să mă stresez. Nu pot face nimic. Asta este. Când și-o reveni, și-o reveni. Până atunci încerc să nu mă mai gândesc
Continuarea s-a întâmplat azi. Cineva chiar are ceva împotriva mea și a blogului meu! Întâi a picat serverul hostului, iar acum 3h când am intenționat să pun inițial postarea mi-a picat netul!
Ce am făcut cu timpul ca să îl ocup în această perioadă: păi am fost la una bucată interviu la RomAero (aștept răspunsul săptămâna care vine) și am fost și la Scavengers Hunt-ul organizat de Editura Allfa (în echipa Ralucăi) cu ocazia împlinirii frumosului anișor de când există colecția ”Strada Ficțiunii” – o s scriu post separat despre asta pentru că a fost mult prea fain/funky.
Categorie:News Blog
POSTAREA ANTERIORA
Scavengers Hunt pe Strada Fictiunii
URMĂTOAREA POSTARE
Video si Imaginea de Joi (VIII)
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!