theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Uber

Cred ca majoritatea dintre voi știu deja ce este Uber. Daca nu știți vă spun eu: este un alt fel de a traversa unul dintre cele 4 orașe ale Romaniai (Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca și Brașov). Mulți îi spun ride-sharing alții spun ca fură meseriile taximetriștilor. Eu spun ca este un pas către civilizație.
Și eu am fost sceptica inițial. Mi-a luat 2 luni până la prima cursă. Chiar și atunci cursa a fost făcută cu Katy din contul ei – venise în vizită și ne-am hotărât să mergem la cumpărături până în Afi.
Discutam tot felul de chestii în drum spre stația de RATB și o aud de-odata pe Katy:
– Uuuu…. Ce tare… Ști ce zi este astăzi?
– Duminica, din păcate, îi răspund eu pe un ton plictisit.
– Da…da… Dar uite ce chestie faina au Uber-ul azi, spune ea arătându-mi telefonul
renault-zoe
Respectiva duminică era în data de 5 iunie, când se sărbătorește Ziua Mediului. Uber împreună cu Renault au realizat un parteneriat foarte drăguț: aceștia ofereau curse gratuite în București. pe 5 și 6 iunie, în intervalul orar 11:00-17:00, cu cea mai drăguță mașină ecologică – Renault Zoe, într-un interval de 20 minute.
Nu aveam mult de mers – de la Careffour Orhideea până la Afi Palace poți face 20 minute pe jos dar ideea de a merge cu o mașină electrică era mult mai tentantă. A apăsat Katy frumos pe buton și timp de câteva secunde ne-am holbat la ecranul micuț. Spre surprinderea noastră am fost anunțate printr-un clinchet că mașinuța va ajunge la noi în 3 minute.
Pe cât de micuță pare la exterior pe atât de încăpătoare este la interior. Nu am mers mult că ne-am oprit la primul semafor, atunci am realizat că pe lângă faptul că nu auzeai nimic de afară, fiind foarte bine izolata, nu auzeam obișnuitul sunet puternic de motor sau mirosul caracteristic.
Datorită acelei prime experiențe plăcute continui sa folosesc Uber si astăzi, și nu am avut parte de nici o experiență negativă. De obicei sunt atentă când aceștia lansează un parteneriat. În vară când era foarte cald afară Uber au avut și în acest an un parteneriat cu Magnum – astfel au făcut fericiți 3 oameni cu #UberIceCream. Băiatul care le-a livrat chiar a spus că era chiar ultima lui comanda.
Uber a lansat recent un concurs pentru utilizatori: cei care aduc 100 de prieteni în aplicație, câștigă garantat un iPhone 7. Mai aveți la dispoziție 7 zile (30 noeimbrie) să câștiggați un iPhone 7 – detalii suplimentare AICI
Daca vreți să vă faceți un cont Uber, codul meu este ramonab169ue
Categorie:Advertoriale
POSTAREA ANTERIORA
Spuff
URMĂTOAREA POSTARE
The secret life of Spuff
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!