theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tricoul îl face pe blogger

După proverbul haina îl face pe om cei de la Zorile Store adaptează acest proverb pentru bloggeri: Tricoul îl face pe blogger.
În decursul anilor tricourile au reprezentat (și încă mai reprezintă) prin grafica prezentată pe ele diverse gusturi: muzicale, orientare politică, etc.
Tricoul cred că este unul dintre cele mai vechi obiecte vestimentare, si a evoluat odată cu omenirea devenind din ce in ce mai expresive, cu imprimeuri din ce în ce mai îndrăznețe.
Din categoria ciudate sau de Guinness World Record vă pot spune un record ciudat – cele mai multe tricouri purtate deodată 257 – stabilit în 22 Decembrie 2011.
Revenind la proverbul nostru ce vă pot spune.
Un fapt legat de mine. Săptămâna trecută a trebuit să îmi calc tricourile, iar afară era foarte cald. La un moment dat începusem să le număr și clar nu îmi ajung degetele de la mână și de la picioare: în jur de 15 albe, unul negru, 3 albastre, unul vernil, 2 gri, unul turcoaz, două roz… și deja le-am pierdut iarăși numărul =))
Da. Am foarte multe, dar doar jumătate din ele sunt imprimate, le prefer pe cele simple.
Și pentru cei care m-au citit până acum și au cam observat că am obsesii, am și la tricouri două obsesii: cu cât mai mult bumbac și de vreo 8 ani încoace tot ce este polo îmi pică cu tronc.
Normal că pentru moment am un favorit – cel turcoaz care este și polo.
Dacă tot ador atât de mult tricourile polo, dintre cele prezentate pe Zorile Store îmi place “Tricou PUMA pentru bărbați FERRARI POLO“. O fi bărbătesc but I don’t care.  Îmbină perfect două dintre lucrurile care îmi plac – marca Ferrari dar și modelul Polo. În trecut am mai avut un tricou de la Ferrari, dar din ”memoria proastă și conștiința curată” l-am uitat în vestiarul liceului și am rămas fără. Plus că acest model vine în două culori: roșu sau negru. Doar pentru că Ferrari are drept culoare oficială roșul, deja am pus ochi pe el =P~.
Designul și calitatea (100% bumbac organic) sunt un plus pentru achiziționarea acestui model. Tricoului nu îi lipsește elementul esențiale – insigna Ferrari imprimată pe partea stânga față, și nu poate lipsi steagul italian imprimat în pătrățele decolorat până jos : simplitate, eleganță și stil! 
Categorie:Advertoriale
POSTAREA ANTERIORA
R.I.P. Sergio Pininfarina
URMĂTOAREA POSTARE
Video si Imaginea de Joi (XV)
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!