theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

The Rebel Boy

Toată noaptea m-am zvârcolit în pat. Am fost invadat de cele mai aberante vise. Din ultimul m-am trezit brusc, tremuram și eram ud tot – fugeam pe mijlocul șoselei pentru că eram urmărit de un TIR.
M-am uitat la ceas: era 6, iar afară începuse să se crape de ziuă. M-am trântit înapoi în pat încercând să-mi amintesc restul viselor… degeaba. Am închis ochii și m-am lăsat purtat încă o dată pe tărâmul viselor.
Când m-am trezit la 11 mă simțeam încordat și mult mai obosit decât atunci când m-am culcat. Din fericire astăzi aveam programare la un masaj erotic, într-un ”templu” al plăcerilor. Și acum zâmbesc când îi aduc aminte de prima dată când am pășit în salon. Am stat 5 minute la ușă, trăgând din țigară cu poftă, gândindu-mă dacă vreau asta. Mă și răzgândisem de 3 ori până când am văzut un cuplu ieșind, amândoi cu zâmbetul pe buze. Prima experiență a fost una surprinzătoare, ce m-a binedispus și a creat dependență.
Am ajuns puțin mai devreme față de ora când aveam programarea. Devenisem deja client fidel al salonului de la nr. 16. Hostessa mă cunoștea – o chema Maya. Când am vorbit prima dată la telefon mă așteptam ca în momentul când ne vom întâlni să am în față o domnișoară minionă, brunetă și foarte primitoare. În schimb aceasta era înaltă, suplă, cu niște sâni provocatori, și un zâmbet plin de erotism; foarte amabilă și primitoare.
M-am așezat pe unul dintre fotoliile de la intrare, mi-am lăsat capul pe spate, am închis ochii și mi-am lăsat gândurile să zboare pe ritmul muzicii. Când am văzut pachetele oferite, mi-a spus că trebuie să am parte de THE REBEL VIP OBSESSION, iar acum după atâta timp copilul rebel din mine va fi satisfăcut într-un mod la fel de rebel.
Și acum îmi răsună în minte descrierea acelui pachet: ”Un model angelic VIP Obsession te va seduce fără milă, nu-ți va lăsa nici o șansă de apărare. Vei fii cotropit de plăcere, umilit și torturat cu emoții de necontrolat, o tentație demonica!”
erotic massage
Nu mult după am simțit o mână gingașă atingându-mi brațul.
– Amalia te așteaptă, spune Maya cu o voce suavă.
Chiar dacă mă aștepta am ciocănit la ușă și am aștepta până am primit acceptul de a intra. Aceasta stătea cu spatele la masa de masaj. Trup perfect al Amaliei era acoperit cu un halat scurt roșu de satin ce se asorta cu pantofii cu toc ce îi purta.
Luminile erau la minim, pe etajere și pe măsuța din colț erau aprinse lumânări cu miros de flori proaspăt înflorite, iar în fundal se auzea aceeași muzică relaxantă.
Mintea mea gândea murdar, ceea ce mi-a pus în colțul gurii un zâmbet șiret. Încercam să-mi dau seama daca pe sub halat are ceva?
– Bună Matei, mă saluta ea cu o voce revoltător de provocatoare.
Rebelul din mine vroia întotdeauna mai mult, dar știa regulile și le respecta, numai că niciodată nu se putea abține de la un flirt.
Am ocolit masa și m-am apropiat de ea. Inima îmi bătea ca nebuna, ca la 12 ani când am sărutat prima dată o fată. Am tras aer în piept și am încercat să o potolesc. Mi-am pus mâna pe șoldurile ei, pregătit totuși să le retrag dacă ar fi spus. Și-a desfăcut cordonul halatului și l-a lăsat să-mi cadă în mâini.
S-a întors cu fața la mine – rămăsese într-un corset care îi scotea în evidență sânii voluptoși. Eu rămăsesem cu halatul în mână și mă uitam la ea. O mai văzusem așa, dar acum ceva m-a făcut să rămân locului. A început să plimbe în jurul meu lasciv pe ritmul muzicii.
Cu unul din degete mi-a ridicat tricoul în timp ce se uita la mine mușcându-și buza. Am aruncat pe jos halatul, iar peste acesta tricoul de pe mine. Își pusese mâinile pe pieptul și abdomenul meu sculptat. Mi-am pus o mână pe șoldurile ei și am tras-o înspre mine, simțindu-i sânii apăsați de pieptul meu. Mi-am permis cel mai nebunesc gest în acel moment, și mi-am pus mâinile pe fesele ei. Aș fi ridicat-o dar și-am pus mâinile autoritar, dar în același timp senzual, pe brațele mele și mi-a șoptit la ureche:
– Take it easy big boy, remember there are rules!
Mi-am urcat mâinile înapoi pe șoldurile ei și timp ce ea și-a pus o mână pe pieptul meu și mi-a făcut semn să mă duc să mă pregătesc pentru masaj. Am ascultat-o cuminte, sperând că nu am întrecut măsura.
Când am revenit m-am așezat cuminte cu fața în jos pe masa de masaj. Mi-a zâmbit, ceea ce mi-a dat de înțeles că totul este ok.
S-a suit pe masa; i-am simțit pulpele picioarelor lipite de ale mele. Și-a turnat ulei de masaj în mâini, o picătură a căzut pe spatele meu ceea ce m-a făcut să mă încordez, i-am simțit degetele micuțe plimbându-se pe spatele, omoplați, umeri, gât și m-am relaxat complet. Gemeam involuntar în timp ce mâinile ei se plimbau pe trupul meu.
S-a dat jos de pe mine și a tras și prosopul ce îl aveam pus peste fund… nimic nu era nou, dar în același timp totul. Fiecare ședință era diferită. De fiecare dată descopeream o nouă zonă ce-mi oferea plăcere. Fiecare partea a corpului reacționează la cea mai mică atingere, stimularea este continua și explozivă.
Excitația era vie, simțeam cum sunt cuprins de o plăcere fără limite ce mă vindecă de orice prejudecată și mă relaxează complet. Vi încărcat de tensiune, energie negativă și pleci plin de extaz și pasiune îndeplinită. Nu am parte doar de un erotic massage ci și descopăr tainele erotismului și al plăcerii fără limite.
Când faci primul pas în salon intri într-o lume fantastică în care totul este permis, tu fiind eroul principal. Te face să revii pentru a descoperii noi secrete în arta dragostei, a iubirii celui de lângă tine și a ta.
Categorie:Advertoriale, Stories
POSTAREA ANTERIORA
Orasele Invizibile – Italo Calvino
URMĂTOAREA POSTARE
Portretul unui barbat imatur – Luis Landero
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!